Ki mennyi szokott rajzolni egy év alatt átlagosan?
Figyelt kérdés
Olyan kétségbeesett vagyok, mert imádok rajzolni, festeni, de valahogy sosem szántam rá elég időt.Szeretném magam fejleszteni, mégis van úgy, hogy ecsetet ragadok, és egyszerűen nem megy.Mitől lehet?Ti mennyit szoktatok kb. rajzolni?2012. aug. 5. 14:20
1/3 anonim válasza:
rajzolni, festeni: képesség. A képességet pedig kitartóan kell fejleszteni ((lásd:sportolók, zenészek) A legjobb, a napi ritmus. "nem megy"- ezen nem kell búsulni. Majd fokozatosan fejlődsz. Ha szeretsz rajzolni, festeni: akkor szánd rá az időt. Naponta. Kell egy jó mester is, aki segít (mint az edző a sportolót), és akitől a technikát is tanulod.
2/3 anonim válasza:
Mióta felnőttként újra elkezdtem foglalkozni vele, heti több alkalommal is nekiállok.
3/3 anonim válasza:
Sajnos sokkal kevesebbet, mint amennyit szeretnék. De mondjuk átlagosan egy év alatt összejön kb.ötven teljesen elkészített rajz vagy kép. Ezek fullcolor vagy teljesen tónusos képek, A4-es, A5-ös, A6-os képek. Vegyesen mangás, egyéb stílusos és realista. Ezen kívül vagy háromszor ennyi skicc és vázlat. Nem rajzolok minden nap, sőt, van, hogy két hétig nem is veszek rajzeszközt a kezembe, de egy idő után nagyon hiányzik. Ha egyszer nekiülök, 8-10 órán keresztül képes vagyok rajzolni, csak mostanában nincs ennyi időm sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!