Van olyan blog, fórum vagy egy rajzszakértő, ahol/akinek meg tudnám mutatni a rajzaimat?
Elkezdtem nem régen a jobb agyféltekés rajzolást és ma elkészítettem életem első portréját, barátomnak az egyik fényképéről és szeretném kikérni szakértő véleményét, hogy milyen hibák vannak esetleg, mit javítsak?!
Valaki tud ilyen oldalt vagy bármit itt interneten? Sajna személyesen nem ismerek nagyon senkit, aki értene hozzá.
Csak hobbiból itthon rajzolgatok, de szeretném minél tökéletesebbre fejleszteni a tudásomat.
Köszönöm:)
deviantart.com
Amatőrök, profik, félprofik, mindenféle emberek töltik fel ide a rajzaikat, legyen az hagyományos vagy digitális - de akár a fényképeiket is vagy pl. fényképeiket a saját kézzel varrt plüssállatkájukról stb.
Próbáld ki!
Vannak jó fej emberek, akik szívesen segítenek, ellátnak jótanácsokkal.
A fő nyelv az angol, erre készülj fel! De vannak ott magyarok is, szép számmal. ;)
Mindenképp érdemes csoportokat felkeresned - bármit, ami érdekel - és csatlakozni hozzájuk. Biztos van kifejezetten "jobb agyféltekés rajzolás"-ról szóló csoport is, aki az ilyen képeket gyűjti össze a tagoktól. Az ilyen közösség hamarabb nyújt segítő kezet, mintha a véletlenszerű kritikákat várnád, a levegőből.
Sajnos tisztán magyar viszonylatban nem mozgok otthonosan. De majd hátha még valaki igen és erre jár. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!