Vájki kérdése:
Honnan kezdjem a rajzolást?
Figyelt kérdés
Megszeretnék tanulni rajzolni és már tudok is egy élethű szemet de hogy tudnék képről rajzolni? Vagy esetleg tudnátok oktató videókat, de az se baj ha nem pont magyar nyelvűek köszii :)2012. aug. 24. 17:50
2/7 anonim válasza:
Youtube-on rengeteg ilyen videó van ahol felvették,ahogy valaki lerajzol valamit és mivel meg is lehet ugye állítani,így szerintem könnyű és egy idő után már egyedül is megy.:)
3/7 anonim válasza:
Teljesen attól függ...
Az a célod, hogy le tudj utánozni létező rajzokat?
Vagy az, hogy magadból, lényed legközepéből merítve, avagy "fentről" megtermékenyülve létrehozd azt, amit se előtted, se utánad senki másnak nem dolga létrehozni, hanem ÉPPEN Neked...?
:)
4/7 anonim válasza:
Attól mert lemásolunk rajzokat, az is nehéz dolog. Nem tudom miért van mindenkinek ezzel baja.
5/7 anonim válasza:
Nem azzal van gond, hogy lemásoltok dolgokat. Valahol el kell kezdeni, de, ha igazán alkotni szeretnél valami egyedit, akkor azt kell rajzolnod amit elképzelsz vagy amit éppen érzel. Én is a napokban kezdek majd el rajzolni és elején én is másolni fogok, de mellette az elejétől kezdve nekiállok a saját képeknek is, hogy idővel kialakuljon a saját stílusom. Bár én csak hobbiként, saját szórakozásomra fogok rajzolni.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Én azért javasoltam a youtube-os videókat,mert szerintem innen érdemes elkezdeni.Megmutatják,hogy kell arcot rajzolni.Ha ez megvan akkor megpróbálkozhatsz például egy egész emberrel vagy először csak derékig.Vagy például ugyanez a tájkép,az állatok,csendélet,bármi...Először az alapok aztán egyre nehezebbeket másolsz le és ha sokat rajzolsz akkor egy idő után le tudod rajzolni egyedül is.Azt pedig lehet fejleszteni és akkor már tényleg azt rajzolsz amit akarsz.:)))
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!