Mit gondoltok a versemről?!
Szeretném, ha megtudnád, mit is tettél Velem, miattad vagyok most ilyen amilyen Én lettem..
Hiába szenvedtem majdnem egy évet, még csak most értettem meg, hogy nem érted élek..
Bár még most is sírok, s a könnyeim törlöm, miattad még mindig csak magamat őrlöm..
De miért vagyok oly hülye, azt magam sem értem, elvetted az eszem mikor a szemedbe néztem..
Fájóan tudom mégis, hogy Te már rég mást szeretsz, s amit mondok, az rólad gyors lepereg..
Így peregnek le folyton a könnyek az arcomon, mondtam már nem egyszer 'nem érdekel, leszarom'..
Mégsem sikerül ezt sohasem meg tennem, s úgy érzem, Téged örökké kell szeretnem..
Mert ha lesz is majd más, Te örök jegyet vettél, s emlékeztetsz arra, hogy mivé is tettél!
Eszembe jutott egy mai vers, amit szintén nő írt ugyanilyen témában. Biztosan tetszeni fog neked - talán ismered is.:
FALCSIK MARI: KERESETLENÜL
most ilyen korszak van ez már a harctér
nincs nyegle smúzolás nincs antik arcél
most már kisírom semmi nem riaszt el
hogy én: szeretlek légy te bárhogy ezzel
a Föld is lakható hely lett miattad
épp csak nem veled – te aztán megadtad
ez van s hogy mennyi tartást várhatsz tőlem
nem tudom: erőm szivárog belőlem
de oly rég tartom ezt a mérlegformát
kezemmel egybeforrt az égő korlát
így te csak nyugodtan értékeld másképp
nem estem még le s nem húzódtam hátrébb
bár mint az öngyilkos cseléd a gangról
hozzád ki mernék lépni önmagamból
Bokáig könnyben úszom,
Érzem, nem sokáig húzom.
Ez egy közvetlen csatlakozás az első hozzászólóhoz.
Összességében nagyon jó!
Ami kiábrándított az egész hangulatból, az a "leszarom" szó volt. Csúnya vagy trágár szó nagyon de nagyon nem illik egy ilyen szép versbe!
Rap szövegnek meg túl szép, nem éri elkorcsosítani azzá. Azt az egy szót, ha kivennéd, egy nagyon jó vers lenne szerintem :)
17/F (Magam is írogatok)
Előző vagyok: Például a hagyom szó illene oda:
Így peregnek le folyton a könnyek az arcomon, mondtam már nem egyszer 'nem érdekel, hagyom'..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!