Dvenom kérdése:
Hogyan rajzoljunk fejben?
Figyelt kérdés
Barátaim szerin meg van bennem a tehetség hogy tudjak foglalkozni a művészetekkel mégis amikor lerajzolnék valamit mintha nem tudnám mit akarok nem tudom elképzelni aztán ábrázolni ahogyan én szeretném valakinek van tanácsa? Gyógyírje?2012. aug. 13. 22:05
1/4 anonim válasza:
Persze. Erre jó a vázlat.
Nemrég azt csináltam,hogy láttam mondjuk egy fát,ami tetszett. Készítettem egy vázlatot,amin szerepelt ez a fa,de a környezetet már átalakítottam. Majd korrigáltam az elképzelést és azt festettem meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem
Igazad van a vázlat elég fontos csak valahogy mindig a kész képet akartam lerajzolni
2012. aug. 14. 14:56
3/4 anonim válasza:
hú, én is úgy voltam vele, aztán egy elég komoly képhez napokig perpektívákat meg különböző beállításokat rajzoltam, mert az volt bennem, hogy még az esélyt sem akarom megadni arra, hogy ne úgy sikerüljön, ahogy én szeretném
4/4 anonim válasza:
lemaradt egy "S": perspektívákat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!