Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Poet.hu milyen oldal? Mik a...

Poet.hu milyen oldal? Mik a tapasztalataitok? Érdemes használni?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem,mert láttam ott elég sok verset,amiből csak úgy dőlt a közhely és szerintem olyat bárki írhat szinte,mégis agyon lett dícsérve.

Vélemények?

(Én is írok,azért kérdezem,hogy oda érdemes-e feltenni verset? Mert van költő és magyartanár ismerősöm,ők többet tudnak segíteni? Mert őszinte kritikát szeretnék róluk és ne dícsérjék agyon,ha nem jók!)

2012. aug. 7. 13:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9es vagyok, több száz hsz-em van a fórumon, nekem semmi ilyen tapasztalatom nincs, pedig mint irtam régen aktiv volltam, most is csak azért nem mert most nincs vers irósolvasós kedvem, nem járok fel.
2023. ápr. 25. 10:26
 12/13 sznearanka válasza:

Én azt gondolom, hogy ott is érvényes az a mondás, hogy "kinek a pap, kinek a papné". Van, aki szereti, ha egyszerűen van fogalmazva egy vers, de mellette dallamos, rímes. Van, aki a lelki problémákról olvas szívesen. Van, akinek épp az a zavaró, ha nagyon "profi" a vers, mert nem érti. De szerencsére nem vagyunk egyformák. Egyébként pedig a Poet az amatőr költők publikálási lehetősége. Ha valaki ilyen vélemény miatt marad távol a Poettől, akkor jobb is, ha nem jön oda. Viszont akár publikál ott valaki, akár nem, a Poet a legnagyobb magyar versmegosztó oldal és a legtöbbször használt oldal, ahol verset keresnek az olvasók.

Én is volt, hogy kritikus voltam a Poet értékelési módszereivel kapcsolatban, de mondjuk arról nem a Poet tehet, hanem a felhasználók. Máshol értékelési lehetőség sincs, csak olvashatsz, aztán kész. Más oldalakon is van, hogy neked nem tetsző hozzászólást írsz, és jelentenek. Ilyen a Poeten is van, de az nem azt jelenti, hogy csak jót szabad írni. Sőt, ha kritikát akarsz, akkor ki is írhatod, hogy neked írjanak kritikusan.

Nekem soha nem volt rossz tapasztalatom a moderátorokkal kapcsolatban, szerintem korrektek. Az látszik, hogy kevés idejük van bármire is.

2023. máj. 11. 14:06
 13/13 anonim ***** válasza:
11 es vagyok pontosan én is vissza tértem az oldalra több verssel és a fórumon is aktiv vagyok, szerintem semmi baj az oldallal, én amatőr vagyok ide feltehetem INGYEN a verseket, nekem ez igy megfelel a hibáival együtt.
2023. máj. 11. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!