One Direction tények vagy pletykák?
Sziasztok! Nem régiben lettem One Direction rajongó, így nem tudom az összes daluk címét. Legyetek szívesek írjátok le az összes daluk címét. Emellett lenne még néhány kérdésem róluk.
-Mi van Liam "kanál-fóbiájával"? Úgy értem, hogy mi ez és egyáltalán igaz?
- Kinek a barátnője Perri?
- Miért nem akarta a menedzsment, hogy Niall énekeljen?
Tudom, hogy ez nem valami fontos téma, de ezek engem nagyon érdekelnek. Köszönöm előre is a válaszokat. :)
tény: a one direction sz_r
egyébként meg ne haragudj, de kategória fail!
Liam kanál fóbiás ezért mindent villával eszik.
Perrie EdwardsZayn Malik barátnője
Azért mert szerinte elég lenne ha csak gitárral kísérné a dalokat. Szerinte abba kéne neki hagyni az éneklést mert nincs elég jó hangja hozzá (?). De pontosan senki sem tudja. Még ő sem szerintem. De már javában folyik a világtrend twitteren. Köztük én is twittelek.
Dalok:
What Makes You Beautiful
One Thing
Moments
More than this
Same Mistakes
I Should've kissed you
Stand up
I Want
Up all night
I wish
Gotta be you
Forever young
Save you tonight
Tell me a lie
Taken
Everything About You
Stole My Heart
Asszem ennyi :DD
Ui.: leszáradt a kezem xdd
1. válaszoló: Ha nem szereted akkor mér nyitod meg a kérdést?
2. válaszoló: Ha nem válaszolsz normálisan~a kérdésre akkor inkább ne is írj semmit!!
Perri nekem se szimpatikus...csak kihasználta Zaynt :/. Nemrég Zayn azt irta ki a twitterjére:"Happy birthday my Perry babe XxX
<3<3"
Zaynt látták Perry szülinapján,de eggyüt nem látták őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!