Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy találjam meg a saját...

Hogy találjam meg a saját stílusom? (rajzolás)

Figyelt kérdés

Egyesek szürrealista módban alkotnak, mások csak tájképeket festenek míg valaki csak lovakat rajzol.

Én viszont nem tudom hogy találhatnám meg a saját stílusom, ha ránézek egy tájképre akkor úgy gondlom hogy én is ezeket fogok festeni, de ha már ránézek egy másik képre akkor megváltozik a véleményem.

De ha leülök és elgondolkodok, akkor semmi ihlet nem jön hogy mit is szeretnék. :(

Előre is megköszönöm ha valaki tud adni valamilyen tanácsot!:)

2012. jún. 23. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Rajzolj azt amit szeretnél :D

Ez nem rajzstílus stíluson múlik. A stílus a művész kézvonásain látszódik. Amire te a választ keresed, az a beállítottságod. Nekem sincs meg, hogy minek a rajzolásával szeretnék igazán foglalkozni. De szerintem egy jó művész ilyen. Mindig fejlődni kell, szeretek fákat rajzolni, most az emberi test "alkotásával" foglalatoskodok. :)

2012. jún. 23. 18:08
 2/5 anonim válasza:
Rajzstílusodat csak úgy találhatod meg hogyha sokat rajzolsz és amelyikben a legjobb vagy az a te stílusod! :-)
2012. jún. 23. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is úgy,ha sokat rajzolsz. Amikor úgy érzed valami olyan lett a képen,amilyennek szeretted volna,akkor próbáld meg a több képen lévő összes dolgot hasonló módon ábrázolni.

Így kialakul egy egységes formavilág és technika,ami a stílushoz vezet.

2012. jún. 24. 08:16
 4/5 anonim válasza:
Vagy esetleg rajzolj le egy dolgot többször pl. egy fát elnagyoltan, aztán részletesen, aztán szürrealistán, aztán lótesttel és majd megtalálod magadat :))
2012. jún. 26. 00:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt nem kell keresni, idővel megjön az magától :)
2012. júl. 2. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!