Ez miért van? Baj ez egyáltalán?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem szeretem a verseket. Ha olvasok egy jó verset (magamtól ritkán szoktam), akkor látom, meg elismerem, hogy jó, de egyszerűen nem vonz, nem érdekel a költészet.
Pedig olvasni nagyon szeretek, de amikor pl regényekben is van egy vers, akkor van egy olyan "jaj, ne" érzésem, hogy most megszakad egy kis időre a történet és most a verset el kéne olvasnom, hát a legszívesebben átugornám a verset.
Emiatt kicsit furán érzem magam, mert hát ki nem szereti a verseket?! Csak velem van ez így? Egyszerűen nem tudom átérezni a verseket.
2012. jún. 23. 16:40
1/5 anonim válasza:
Én mondjuk az olvasásért se rajongom különsképpen (nem utálom, de nem is imádom), de én se szeretem a verseket. Sőt, osztályomban kb. szerintem max páran szeretik. Lehet, hogy nehéz verseket írni, sőt biztos az (jól) és elismerem a költők tehetségét, de nem érzem úgy, hogy ez akkor kunszt lenne, hogy ezt mindenkinek ismernie kéne és szeretnie.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi különös nincsen!! Mi emberek nem vagyunk egyformák és nem szeret mindenki mindent!! De mind1 ez nem is erről szól én sem rajongom annyira a versekért de viszont imádok olvasni!!
3/5 anonim válasza:
Akkor most felteszek egy kérdést. Épp most írok egy könyvet, amiben van vers, mert kapcsolódik a történethez. ha kapcsolódik, akkor sem tetszik? Végül is az nem ránt ki Téged a történetből, hanem tovább viszi (valamelyest):
4/5 A kérdező kommentje:
Hát, nem is tudom. Ha kapcsolódna hozzá, akkor lehet, hogy tetszene, ha jól írod meg. De mondjuk ha rengeteg vers lenne benne, akkor őszintén szólva az eléggé taszítana, hacsak nem érdekelne nagyon a történet. Szóval hát elég sok mindentől függene :)
2012. jún. 29. 22:56
5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a válaszokat, megnyugtattatok :)
2012. jún. 29. 22:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!