Mekkora hazai közönsége, hallgatottsága vagy tábora van ezeknek a zenei műfajoknak és van e jövője Magyarországon? Mi a véleményetek általában ezekről a zenékről?
Figyelt kérdés
Ambient
Chill Out
Electronica
Space music
Illbient
Psychedelic Trance
Dubstep
Downtempo
Esoterical
2012. jún. 18. 20:32
1/1 anonim válasza:
igazából cska a chill out-ot ismerem, de úgy vélem ezek mind undergrund zenék, tehát a közönsége csak kis mértékben fog növekedni, vagy egyáltalán semmit. A trance meg az electro ugyebár szerekhez köthető műfajok /de nem kizárólag csak az övöké, egy ideig én is nyomtam a trance-t/, amiből egyszer úgyis kinő az ember. SZóval, szerintem ez nem pop, nem light, nem könnyen emészthető, úgyhogy nincs is nagy jövőjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!