Can Jin kérdése:
Voltak régen Lenin szobrok Magyarországon. Hol vannak azok most, valamint ha ott vannak nem-e lehetne tőlük beszerezni egyet? (Valahogy olcsóbbnak gondolom mintha csináltatnék. )
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 16:20
1/8 anonim válasza:
Nagytétényi szoborpark. Ha működik még. De megvenni úgyse tudod.
2/8 A kérdező kommentje:
miért nem?
2012. ápr. 11. 16:53
3/8 anonim válasza:
Mondjuk én nem "díszíteném" ilyesmivel az otthonomat, de mentálisan beteg emberek hozzá tudnak jutni ilyesmihez.
4/8 A kérdező kommentje:
Sztálin szobor az betegség, de a Leninnel nem tudom mi bajod.
2012. ápr. 11. 17:28
5/8 anonim válasza:
Nem lehetsz túlságosan otthon a történelemben.
6/8 A kérdező kommentje:
hát ne térjünk el az eredeti kérdéstől mert annak másik topicban a helye ,ha nem tudsz értelmes választ adni akkor ne írj be semmit.
2012. ápr. 11. 18:01
7/8 anonim válasza:
A nagyokat nyilván beolvasztották a fémtartalmuk miatt. Kisebbet viszont bármikor vehetsz, a bolhapiacok tele vannak ilyesmivel.
8/8 anonim válasza:
A szoborparkban valóban megtekinthető számos műalkotás, de nem hinném, hogy eladják őket...
Egyébként érdekes a kérdésed. Számos városban - közöttük lakóhelyemen, Mohácson is - állt Lenin szobor. Itt például nem sokkal a rendszerváltás után lebontották és azóta sem tudni, hogy hová került a nemzetközi hírű szobrászművész, Varga Imre alkotása... Sajnos.
Gyermekként még láthattam.
Miért nem veszel inkább egy kis Lenin mellszobrot az íróasztalodra, vagy egy festményt? Ehhez könnyebb hozzájutni, bár nem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!