Melyik boltban tudnék festékszóró spray-t venni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 22:04
1/11 anonim válasza:
Bármelyik háztartási boltban vagy barkácsáruházban. A legtöbb autósboltban is lehet venni.
2/11 anonim válasza:
Művészellátókban is szokott lenni.
3/11 anonim válasza:
egyébként én is most akartam ezt kiírni:) művészellátóban találsz, de ha gyakran akarsz venni, az úgy elég drága... egy flakon kb 1000 forint. nem tud valaki valahol olcsóbban? akár netről rendelni? főként graffitizésre használnám.
4/11 Napkiraly válasza:
reméljük édesanyád azon kimeneti nyílását fogod telefestékezni amelyiken kijöttél. Gusztustalan ahogy a hozzád hasonlók összefossák a várost
5/11 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok, lány és a szobám fala fehér és anyukám azt mondta, hogy kifesthetem magamnak és arra gondoltunk a barátnőmékkel, hogy graffitivel dobjuk fel. Szóval köszönöm a szép szavakat Napkirálynak.
2012. jún. 17. 10:19
6/11 anonim válasza:
dettó. attól hogy graffitizek, az nem azt jelenti, hogy a városban. van egy hatalmas alsóépületünk, fehérre van meszelve, hogy ott alkothassak. egyébként szerinted pont egy ilyen oldalon fecsegnék arról hogy hogy b*szom össze a várost?! IP cím lenyomozható, és azért ez egy elég komolyan bírságolható bűncselekmény.
7/11 Napkiraly válasza:
ezesetben elnézést kérek, nem ez derült ki a kérdésből,a köztéri grafittizést elég undorítónak tartom, egyebekben van egy fórum, ott elég nyíltan írkálnak a grafittisek,nem törődnek az IP címmel (egyébként is mit kezdesz egy IP címmel,nem tudod konkrét cselekményhez kötni)
8/11 A kérdező kommentje:
cselekményhez nem, de emberhez igen.
2012. jún. 17. 11:06
9/11 anonim válasza:
én pedig javítom magam: utánanéztem, a legújabb törvények szerint akár egy év letöltendőt is kaphat az, akit megfognak...:)
10/11 anonim válasza:
Dögöljön meg az össze kis gyökér graffitis egyszer már úgy összevernék egyet akció közben! Börtönbe mindet!!! A gettócigók benn jól teletömködhetnék őket a kis mocskok!Pfüjjj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!