Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Melyik boltban tudnék festéksz...

Melyik boltban tudnék festékszóró spray-t venni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 22:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bármelyik háztartási boltban vagy barkácsáruházban. A legtöbb autósboltban is lehet venni.
2012. jún. 14. 22:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Művészellátókban is szokott lenni.
2012. jún. 14. 22:47
 3/11 anonim ***** válasza:
egyébként én is most akartam ezt kiírni:) művészellátóban találsz, de ha gyakran akarsz venni, az úgy elég drága... egy flakon kb 1000 forint. nem tud valaki valahol olcsóbban? akár netről rendelni? főként graffitizésre használnám.
2012. jún. 15. 16:14
 4/11 Napkiraly ***** válasza:
12%
reméljük édesanyád azon kimeneti nyílását fogod telefestékezni amelyiken kijöttél. Gusztustalan ahogy a hozzád hasonlók összefossák a várost
2012. jún. 17. 09:07
 5/11 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok, lány és a szobám fala fehér és anyukám azt mondta, hogy kifesthetem magamnak és arra gondoltunk a barátnőmékkel, hogy graffitivel dobjuk fel. Szóval köszönöm a szép szavakat Napkirálynak.
2012. jún. 17. 10:19
 6/11 anonim ***** válasza:
dettó. attól hogy graffitizek, az nem azt jelenti, hogy a városban. van egy hatalmas alsóépületünk, fehérre van meszelve, hogy ott alkothassak. egyébként szerinted pont egy ilyen oldalon fecsegnék arról hogy hogy b*szom össze a várost?! IP cím lenyomozható, és azért ez egy elég komolyan bírságolható bűncselekmény.
2012. jún. 17. 10:30
 7/11 Napkiraly ***** válasza:
ezesetben elnézést kérek, nem ez derült ki a kérdésből,a köztéri grafittizést elég undorítónak tartom, egyebekben van egy fórum, ott elég nyíltan írkálnak a grafittisek,nem törődnek az IP címmel (egyébként is mit kezdesz egy IP címmel,nem tudod konkrét cselekményhez kötni)
2012. jún. 17. 11:01
 8/11 A kérdező kommentje:
cselekményhez nem, de emberhez igen.
2012. jún. 17. 11:06
 9/11 anonim ***** válasza:
én pedig javítom magam: utánanéztem, a legújabb törvények szerint akár egy év letöltendőt is kaphat az, akit megfognak...:)
2012. jún. 17. 16:25
 10/11 anonim ***** válasza:
15%
Dögöljön meg az össze kis gyökér graffitis egyszer már úgy összevernék egyet akció közben! Börtönbe mindet!!! A gettócigók benn jól teletömködhetnék őket a kis mocskok!Pfüjjj!
2013. júl. 25. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!