Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szeretnék, egy úm. "streetart"...

Szeretnék, egy úm. "streetart" sablont készíteni, tehát rárajzolok egy stencilt kivágom és ráfújok spray-vel. De milyen az ideális lap egy ilyen sablonhoz?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
a vandalizmust a törvény bünteti. valami erősebb papírlap, mondjuk mint egy spirálfüzet borítója, vagy vékony műanyag lap. igazából mindegy csak legyen tartása és ha többször szeretnéd használni ne foszoljon szét. egy writer.
2010. okt. 19. 19:50
 2/6 A kérdező kommentje:
spirál fedőt próbáltam, az nagyon darabos...az nem jó hozzá, a műanyag lapot szerintem nehéz kivágni, most vettem egy A2-s kartont, jónak tűnik. De kösz a válaszodat haver.
2010. okt. 20. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
nem értem mit értesz az alatt hogy darabos? ha pengével vágod akkor szépen kilehet vágni
2010. okt. 20. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:
most jutott eszembe, csak az nem hogy hívják, kb olyan vastag mint egy papír, műanyag, és átlátszó..fu nemtom mire használják de nézz utána:D
2010. okt. 20. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:
röntgenkép
2010. okt. 21. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:
sniccerrel vágd, és nem lesz darabos. A sniccert meg úgy fogd, mint egy tollat, akkor pontosan tudsz vele vágni
2010. okt. 23. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!