Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményed a képgalériámról?

Mi a véleményed a képgalériámról?

Figyelt kérdés

Íme a galériám, kb 400 képem van.(Tudtok váltogatni a galéria oldala között) Mi az értékelésetek, véleményetek?

[link]

2012. jún. 11. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Grafikus.tanuló szemmel: a manga-stílusban készült képekhez nem szólok hozzá, én nem csípem őket, és így nem tudok semmi objektívet mondani róla.

A többi képed viszont kifejezetten jó (is lehetne). A számítógépes grafikák tetszenek. Jól kezeled a programokat. Amiben el kellene merülnöd, az a tipográfia, mert az ott "vétett" hibák olyanok, hogy visszahúzzák az alapból jó képet.

A kézzel készített rajzaid is jók. Ott a leginkább a vonalas rajzaid tetszenek, az épületekből sokat ki tudsz hozni. Amúgy az árnyékolásokon lehetne mit finomítani, és az anatómián még van mit gyakorolni:) De nagyon jó alap bármihez a későbbiekben.

Viszont én a színes ceruzán kívül próbálkoznék más technikákkal is, mert nagyon sok rajzot találtam a galériádban, ami színes ceruzával gyenge, de bármi mással nagyon jó lenne.

2012. jún. 11. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:

A vonalasabb dolgok jobban mennek,mint a foltszerűek. A felületek még nem szépek. Ha pl van egy felület,akkor fontos,hogy egységes legyen,mert pl:The death of the Chosen One című képednél nem mindegy,hogy hogy állnak azok a foltok. a finom átmenetek hullámzó,púpos hatást adnak,pedig ott sima felületekről van szó.

Majd alakul . És szerintem is a cerka kevés hozzá. Inkább valami színes tus vagy hasonló,amit el tudok képzelni hozzá.

2012. jún. 11. 15:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kiértékeléseteket!

Meg fogom fogadni a tanácsotokat és más eszközhöz is nyúlni fogok

Mindenre, amire rávilágítottatok egyetértek veletek

Örülök hogy az alapjaimat elfogadhatónak, jónak tartjátok, ennek szellemében fogok tovább dolgozni

2012. jún. 11. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
OFF: tök helyes vagy :)
2012. jún. 12. 02:16
 5/5 anonim válasza:
Én grafikusnak készülök és ennek a közelében sem vagyok.Nagyon tehetséges vagy!Használd ki.De honnan jönnek ezek az ötletek?Nagyon tetszik!
2012. jún. 12. 20:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!