Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek Oscar...

Mi a véleményetek Oscar Wilde-ról?

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 18:03
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Bìrom, amikor a wikipèdiàval pedàloznak az emberek. Nem szentìràs, ami ott van, egy normàl intelligenciàjù ember ezt tudja. ctrl+c ctrl+v, gratula.
2012. jún. 17. 22:35
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Én nagyon szeretem Oscar Wilde-ot, és igazuk van, valóban azért ítélték el, mert a korban ez szodómiának számított, és mivel a partnere apja befolyásos ember volt, őt feljelentette, a fiát persze nem. Ettől függetlenül nem tudom, miért kellett azt írni, hogy bxzi vult, nem mintha nem tudnánk, de ki nem sz.rja le, már bocsánat, főleg hogy 100 éve meghalt. Még ha 1 mai emberre mondanátok, de nem mindegy? Akinek nem inge, ne vegye magára!
2012. jún. 19. 01:35
 13/15 A kérdező kommentje:
*volt
2012. jún. 19. 01:35
 14/15 anonim ***** válasza:
11/13-nak: Na, te aztán vagy egy normál intelligenciájú ember!
2012. jún. 20. 19:41
 15/15 A kérdező kommentje:
De szeretem, amikor a kérdésem alatt oltogatják egymást az emberek. Amúgy köszi mindenkinek, aki válaszolt rá!
2012. jún. 21. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!