Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Sokat fejlődtem? (kép)

Sokat fejlődtem? (kép)

Figyelt kérdés
[link]

2012. máj. 29. 18:50
1 2
 1/13 anonim válasza:
55%
hát igen, láthatóan jobban nézel ki, de egy kicsit még mindig olyan vagy, mint egy rajzfigura. Próbáld meg kevesebb sminkkel.
2012. máj. 29. 18:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Hú hát gyönyörűen rajzolsz!! Elmondod nekem, hogy hogyan fejlődtél ennyit? Magadtól, vagy tanárhoz jártál? Nagyon ügyes vagy!!
2012. máj. 29. 19:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Nagyon király:)

Ilyen tudással biztos lesz munkád grafikusként.

2012. máj. 29. 19:11
 4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, magamtól, meg elkezdtem ceruzával rajzolni és hát ugy jobban sikerül :D
2012. máj. 29. 19:24
 5/13 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Egész jól nézel ki!Te egy firka vagy?

Egyébiránt sokat fejlődtél,bár az eredeti sem volt rossz!

2012. máj. 29. 20:09
 6/13 A kérdező kommentje:
mi bajotok van már, tényleg ennyire nem lehet érteni a kérdést?Am igen egy firka vagyok, csak h boldog légy :)
2012. máj. 29. 20:46
 7/13 anonim ***** válasza:

Fejlődtél,de még a koponya szerkezetével többet kéne foglalkoznod. A celebes képekkel az a gond,hogy sokszor túl vannak retusálva. Érdemesebb élő modellről vagy saját fotóról dolgoznod. Ha saját fotóról dolgoznál, akkor 50mm körül vagy nagyobb fókusztávval illik készíteni a fotót ,mert akkor nem torzít .

És csini vagy,ha tényleg a te képed van balra fent:)

2012. máj. 30. 09:07
 8/13 A kérdező kommentje:
szoktam rajzolni élő embereket is, mármint nem celebeket, de azok sajna nem sikerülnek valami jól. Meg fiúkat is elég bénán rajzolok :P Am az nem én vagyok, ő egy török szinésznő :)
2012. máj. 30. 09:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez mehetne az Draw again imporement meme-be! :D

Egyébként nem ártana kicsit ráfeküdni az anatómiára, mert az nagyon sokat dobna a rajzodon, és a nyaka alatt nem nézne úgy ki, mint egy félresikerült büszt. Árnyékolásnál használj hideg színeket - lila, kék, zöld -, azzal jól ki tudod emelni a bőr eredeti színét!

Kéket, lilát, barnát a hajába is tehetsz, attól életszerűbb lesz. A szeme tényleg nagyon rajzfilmfigurás, keress tutoriálokat meg tanárt, mert úgy látom, érdekel a rajz, és kár lenne veszni hagyni ezt a dolgot. Azt nem mondom, hogy tehetséges vagy, mert ezt azok szokták mondani, akik maguk nem rajzolnak. Én grafikus vagyok, és tudom, hogy a tehetség önmagában semmit sem ér, ha nincs mellette kemény munka. Viszont valóban sokat fejlődtél, szóval gratula! :D

2012. máj. 30. 16:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Szeretnék én így rajzolni :)

Egyértelmű,hogy sokat fejlődtél!

(a Sebnem-es,Alexandra Stan,meg a Can Bonomo képek nagyon tetszenek)

2012. máj. 30. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!