Nagyon király:)
Ilyen tudással biztos lesz munkád grafikusként.
Szia!
Egész jól nézel ki!Te egy firka vagy?
Egyébiránt sokat fejlődtél,bár az eredeti sem volt rossz!
Fejlődtél,de még a koponya szerkezetével többet kéne foglalkoznod. A celebes képekkel az a gond,hogy sokszor túl vannak retusálva. Érdemesebb élő modellről vagy saját fotóról dolgoznod. Ha saját fotóról dolgoznál, akkor 50mm körül vagy nagyobb fókusztávval illik készíteni a fotót ,mert akkor nem torzít .
És csini vagy,ha tényleg a te képed van balra fent:)
Ez mehetne az Draw again imporement meme-be! :D
Egyébként nem ártana kicsit ráfeküdni az anatómiára, mert az nagyon sokat dobna a rajzodon, és a nyaka alatt nem nézne úgy ki, mint egy félresikerült büszt. Árnyékolásnál használj hideg színeket - lila, kék, zöld -, azzal jól ki tudod emelni a bőr eredeti színét!
Kéket, lilát, barnát a hajába is tehetsz, attól életszerűbb lesz. A szeme tényleg nagyon rajzfilmfigurás, keress tutoriálokat meg tanárt, mert úgy látom, érdekel a rajz, és kár lenne veszni hagyni ezt a dolgot. Azt nem mondom, hogy tehetséges vagy, mert ezt azok szokták mondani, akik maguk nem rajzolnak. Én grafikus vagyok, és tudom, hogy a tehetség önmagában semmit sem ér, ha nincs mellette kemény munka. Viszont valóban sokat fejlődtél, szóval gratula! :D
Szeretnék én így rajzolni :)
Egyértelmű,hogy sokat fejlődtél!
(a Sebnem-es,Alexandra Stan,meg a Can Bonomo képek nagyon tetszenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!