Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ha jövőre indítanánk Radics...

Ha jövőre indítanánk Radics Gigit Eurovízión, szerintetek lenne esélyünk nyerni?

Figyelt kérdés
Csak mert az ő hangja tényleg csodálatos,és tényleg világszínvonal.

2012. máj. 27. 18:02
1 2
 11/17 anonim válasza:
59%
ez az egész kórrukciós
2012. máj. 30. 13:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Akarod írni korrupciós... :)
2012. máj. 31. 10:30
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
radics gigi?? Csodálatos??? Eurovízió??? világszínvonal??? :D Jó ég, jól vagytok????? még csak az kéne hogy ez énekeljen.
2012. jún. 8. 01:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem világszínvonal!!!
2012. jún. 8. 17:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem az, és nem csak én gondolom így.
2012. jún. 8. 18:18
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

Hát persze.

Persze, hogy nincs esélyünk.

Utálom a Gigit és utalni is fogom.

Régebben nagyon szerettem. És igaz, tényleg nagyon jó a hangja, de nem bírná azzal a kis fejével felfogni, meg feldolgozni, hogy az ország nevében énekel.

Most itt szidom, meg minden, de ha tudnátok milyen b*nkó egy dög. Hát az szörnyű.

Klubkoncerten csak játszotta ott a nagymenőt.

Ha valakit érdekel, hogy mit mondott, írjon rám priviben, mert ez így hosszú lenne.

A lényeg, hogy RADICS GIGI sose fog egy olyan színpadon állni, ahol az országért énekel ! ! !

2012. jún. 25. 11:15
 17/17 Kini :)) ***** válasza:
82%
Jó lenne, ha ő menne, de nyerni tuti nincs esélyünk, mert a politikai helyzeten múlik az egész
2012. dec. 1. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!