Ha jövőre indítanánk Radics Gigit Eurovízión, szerintetek lenne esélyünk nyerni?
Figyelt kérdés
Csak mert az ő hangja tényleg csodálatos,és tényleg világszínvonal.2012. máj. 27. 18:02
12/17 A kérdező kommentje:
Akarod írni korrupciós... :)
2012. máj. 31. 10:30
13/17 anonim válasza:
radics gigi?? Csodálatos??? Eurovízió??? világszínvonal??? :D Jó ég, jól vagytok????? még csak az kéne hogy ez énekeljen.
14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem világszínvonal!!!
2012. jún. 8. 17:57
15/17 anonim válasza:
Szerintem meg nem az, és nem csak én gondolom így.
16/17 anonim válasza:
Hát persze.
Persze, hogy nincs esélyünk.
Utálom a Gigit és utalni is fogom.
Régebben nagyon szerettem. És igaz, tényleg nagyon jó a hangja, de nem bírná azzal a kis fejével felfogni, meg feldolgozni, hogy az ország nevében énekel.
Most itt szidom, meg minden, de ha tudnátok milyen b*nkó egy dög. Hát az szörnyű.
Klubkoncerten csak játszotta ott a nagymenőt.
Ha valakit érdekel, hogy mit mondott, írjon rám priviben, mert ez így hosszú lenne.
A lényeg, hogy RADICS GIGI sose fog egy olyan színpadon állni, ahol az országért énekel ! ! !
17/17 Kini :)) válasza:
Jó lenne, ha ő menne, de nyerni tuti nincs esélyünk, mert a politikai helyzeten múlik az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!