Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Lehet a rajzolást tanulni?

Lehet a rajzolást tanulni?

Figyelt kérdés

Szeretnék szépen rajzolni, de nem megy annyira. Nem mennek azok a szép egyenesen finom vonalak.

Lehet ezt gyakorolni, vagy semmi értelme? Ha eddig nem ment, ez után se fog?

2012. máj. 22. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Dehogynem, a tehetség nem sokat számít (ezt a rajztanárom mondta), ha van kitartásod, akkor ugyanúgy mehet mint annak akinek van hozzá tehetsége.
2012. máj. 22. 17:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

:D én tanultam ^^

Az egész csak idő és unalom kérdése volt, mert én speciel a matekórákon is rajzoltam :) (azért is volt 2es)

De most már kevés dolog jelent akadályt, majd neked is ki fog alakulni, hogy miket szeretsz rajzolni és milyen stílusban.

Magyarán ahhoz, hogy szépen rajzolj idő és sok munka kell.

TANULHATÓ!

2012. máj. 22. 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Többféle eszközt kipróbálni. A rajz tanulható.

üdv,

egy grafikus

2012. máj. 23. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:

A rajzolást szerencsére meglehet tanulni,rengeteg könyv foglakozik velük! :)

Én kiskorom óta szeretek rajzolni,de az utóbbi egy évben kezdtem el komolyabban foglalkozni vele. (Mikor elkezdtem animéket nézni.)

Rengeteg könyv foglakozik a rajzolással,rajztanulással,árnyékolással,portrérajzolással,vagy akár külön állatrajzolással,stb.

Egy próbát neked is megér,hidd el! :)

Én rengeteg fejlődtem a puszta gyakorlással,majd a How to draw... videók nézésével,mangák,képregények olvasásával,stb.

Kitartás! :D

Sok sikert!

15/F

2012. dec. 15. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!