Van e olyan egyetem/főiskola ahol anime/magnga rajzolást lehet tanulni? és ha van hol?
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 11:12
1/9 anonim válasza:
Max ha valaki grafikus képzésre jár.
2/9 anonim válasza:
De ott se anime-t tanulsz, hanem rajzolni. Hogy mire használod, az már a te dolgod.
3/9 anonim válasza:
ami kifejezetten ezzel a célzattal alakult, olyan tutira nincs. de ha vmi olyan szakra mész, ami rajzzal kapcsolatos, v. rajz a felvételi tantárgy, ott tanulhatsz rajzot, és utána te eldöntöd, hogy mit akarsz azzal a végzettséggel kezdeni. ha te mangát akarsz rajzolni, megteheted. de nem kifejezetten ezt fogják oktatni.
4/9 A kérdező kommentje:
igazán köszönöm sokat segítettetek igaz még van 4 évem addig 5.-évvel együtt :D
2009. júl. 13. 10:35
5/9 anonim válasza:
Nos, mivel grafikus vagyok tudom jól, hogy a rajzos sulikban ki nem állhatják az animéket, meg az animerajzolást,nem nagyon találkoztam olyan tanárral eddigi életem során, aki valamire is értékelte volna ezeket a dolgokat! és ez nem középiskola vagy főiskola függő.szóval otthon gyakorolgass csak szorgalmasan, ha tényleg érdekel a téma, meg neten sok mindent találhatsz az arányrendszerekről, meg tudnivalókról az anime karakterekkel kapcsolatban!fejleszd a tudásod önszorgalomból, mert ezt nem fogja neked senki megtanítani, és nem árt, ha digitálisan is próbálkozol a rajzolással, nem csak szabad kézzel, szóval Photoshop 1000-rel :)!
üdv:22l
6/9 A kérdező kommentje:
221 nagyon szépen köszönöm akartam neked írni egy mailt de nem tudtam :D a lényeg köszönöm megpróbálom a photosopot :Dköszi
2009. júl. 20. 08:48
8/9 anonim válasza:
tudtommal csak japánban van egy -.-"
egy szak,amin kifejezetten mangarajzolást lehet tanulni XD
9/9 anonim válasza:
Az igaz, hogy konkrétan mangarajzolásról nincs ilyen szak. De én hallottam már olyat, hogy képgrafikusnak animerajzolást tanítottak és ő is emiatt keresett ilyen szakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!