Mi a véleményed a képeimről?
Amatőr fotós vagyok, egy ötéves UltraZoom géppel lövök, szóval a technikai dolgokat ( zajosodás, egyéb) kérlek ne vegyétek figyelembe. flickr.com/photos/sport-taj-macro/
A válaszokat köszi előre is, üdv.
Nekem is ultrazoom gépem van, ez nem mentség a technikai problémákra szerintem. Ezt még a képeid megnézése előtt írtam. Most pedig megnézem őket...
Abba a hibába estél, hogy mindent lefotózol. Vannak kiemelkedő, egészen jó képeid és vannak olyan jellegtelen, ötlettelen képek is, amiket jobb lett volna azonnal kitörölni.
Összességében jó szemed van, szárnypróbálgatásnak nevezném. Ha fejleszted a tudásod, a látásmódod, idővel jobb is lehetsz!
Nem attól lesz zajos, hogy alacsony a felbontása. Ha egy akkora érzékelőn jóval nagyobb felbontás lenne jóval zajosabb lenne. Persze a technika fejlődésével egyre több pixel van adott méretű lapkán és ez egyre kevésbé zajos de az alapok megmaradnak amíg nem térnek át valamilyen más technológiára.
Egyébként meg nemigazán láttam a képeid között olyat amit ne láttam volna hatszáz másik pécsi fotóstól. Próbáld más szemszögből megörökíteni a témákat, ahonnan esetleg másnak eszébe sem jut. A technikai részével kapcsolatban pedig kezdj el szakkönyveket, szakcikkeket olvasni, jót fog tenni.
ui.: Kezdd el feltöltögetni a képeidet szakmai fórumokra, és kérj rájuk szakmai kritikát. :)
A makro képek nekem kifejezetten tetszenek! A természet és tájfotózás nehéz műfaj, elég sok olyan képed van, ami technikailag jó, de elég klisészerű.
De kezdetnek egyáltalán nem rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!