Mia véleményed a képeimről? 15L
2011. szept. 17. 18:45
1/9 anonim válasza:
Hangulatosak, szépek.Az utolsó kettő tetszik legjobban.
2/9 anonim válasza:
Érdemes lenne komolyabban foglalkoznod vele, lehet még belőled valami. Csak el ne bízd magad ;)
3/9 tetris válasza:
Őszinte véleményem az, hogy az átlagnál sokkal jobban rajzolsz, de nagyon sok a tehtséges rajzművész, festő. Szerintem ebből nem tudnál megélni, mert annyira azért nem jók azok a rajzok, hogy kitűnjél velük a többi tehetség körül. Tehetséges vagy, de nem eléggé.
De ez csak az én véleményem. Lehet, hogy tévedek.
4/9 anonim válasza:
Nekem a térábrázolás fura rajta...
5/9 dag válasza:
A korodhoz képest kiváló! Csak gyakorolj, gyakorolj és gyakorolj! És lesz belőled valaki:)
23/f
6/9 anonim válasza:
Nagyon tetszenek, abba ne hagyd a rajzolást!Aki ilyen tehetséges mint te az mindenképpen a képzőművészetnél maradjon.Én már most bármelyik képedet szívesen kitenném itthon. Hajrá csak így tovább:)
7/9 anonim válasza:
én ilyen művészképzőbe járok,ugyanannyi idős vagyok mint te, 10.-es. Kb. így rajzolunk mi is, legalább is ez hozzánk képest közép szinten van. hajrá!
8/9 anonim válasza:
Én személy szerint nem vagyok oda a csendéletekért, de arra kiválóan jó, hogy megmutassaa az adott illető tehetséges-e, és te az vagy:) Az utolsó kép különösen szép.
9/9 anonim válasza:
Bár én tudnék így rajzolni. Ügyes vagy! :)
22/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!