Hol találhatom meg a Szent Gilda nyírjai skót népdalt, hogy meghallgathassam?
Figyelt kérdés
Nem biztos, hogy pont ez a címe a népdalnak, de biztosan valami hasonló. Talán ezért sem találtam rá, pedig nagyon megtetszett a dallam az egyik sorozatban, ahol így hívták. Szeretném az egészet meghallgatni.2012. máj. 13. 18:59
1/6 anonim válasza:
Nem Saint Kilda véletlenül? Gaelic song?
Ha nem ez imdb adabázisban megtalálod a sorozat alatt hallható zenéket.
2/6 A kérdező kommentje:
Rákerestem, valószínűleg Kilda lenne, de sajnos nem azt találtam, mint a sorozatban. :S Imdb-t is végigböngésztem, de úgy látszik, ezt a fél perces betétdalt nem tartották fontosnak kiírni... Mindenesetre köszönöm, és még próbálkozok hasonló oldalakon is rábukkanni :)
2012. máj. 13. 20:10
3/6 anonim válasza:
Ezt nem a Smallville 7. évadjában találtad? :) Amikor az óra elkezdett zenélni? Mert én tegnap hallgattam épp és nekem is nagyon megtetszett, de én se sokat találtam ez ügyben, csak hogy valami Oran na Hiortach nevű Gaelic Song lehet talán az, de ott csak éneklik és nem zongorázzák. Megtudtál esetleg valamit bővebben?
4/6 anonim válasza:
Vagy esetleg The Birks of Saint Kilda :)
5/6 Juhász Atesz válasza:
Ez a Loch lomond nevű dal. És itt a Link :)
6/6 A kérdező kommentje:
De, igen, pontosan a Smallville-ben volt, éppen az óra zenéje. :)
Már el is feledkeztem róla, igazából fel is adtam, hogy valaha megtalálom, véletlen néztem csak ide újra.
Juhász Atesz, örök hála érte, bearanyoztad a mai napomat! Pontosan ez az.
A harmadik hozzászólónak pedig hasonlóan jó kedvet hozzá.
:)
2014. jún. 27. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!