Ady Endre vagy József Attila?
Figyelt kérdés
Nem tudok választani, nagy dilemma ez nekem:D2012. ápr. 29. 22:00
11/19 anonim válasza:
Nálam József Attila az első, de Ady-t is szeretem. Ne válassz, szeresd mindkettőt! :)
12/19 anonim válasza:
Mind a ketten teljesen elvontak, mintha egy másik dimenzióban éltek volna. De ha nagyon választanom kell, akkor inkább József Attila.
14/19 anonim válasza:
Ha nem tudsz, ne válassz, miért mi mondjuk meg neked, melyik a jobb? És miért kéne választani egyébként is?
Amúgy nekem ez sose volt kérdés, már az első versnél eldőlt, Attila, egyértelműen. Szinte függő vagyok.
Talán én is egy másik dimenzióban élek.
16/19 anonim válasza:
József Sttila
Ady-t egyáltalán nem szeretem..
17/19 anonim válasza:
Nekem József Attila az abszolút kedvenc, szorosan követi őt Ady. Mindketten kiváló költők és remek emberek voltak.
18/19 anonim válasza:
Ady-val sajnos nem jövünk ki, viszont József Attila kopogtatás nélkül bejöhetne hozzám! :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!