Mit gondoltok erről az oldalról? (picit bővebben lent)
Szeretnék megtanulni rajzolni,viszont tanfolyamra egyedül nem akarok,és nincs is időm elmenni,ezért gondoltam majd próbálkozok neten keresztül,és szeretném kikérni a véleményetek erről az oldalról.
Szerintetek mennyi esélyem van így megtanulni?Nagyon ügyetlen vagyok.Rajzaim még réggeben általánosban kivétel nélkül mindig a legrosszabbak voltak.Esetleg tudnátok más oldalakat is ajánlani(fontos hogy angol vagy magyar legyen)?
Jaj, de jó, köszi, hogy megosztottad velünk ezt az oldalt :)eddig nem ismertem. Már régen rajzoltam, most kedvet kaptam hozzá.
Figyelj, ha van egy csepp tehetséged és kedved, akkor önállóan is megtudsz tanulni rajzolni :)Nem hiszem el, hogy nagyon ügyetlen vagy, akkor nem is érdekelne a rajzolás. Csak úgy, valaki nem áll neki, hogy megtanuljon rajzolni. Szóval csak mindent bele. A kedv és a szórakozás a lényeg és ne akarj rögtön Mona Lisát rajzolni, főképpen festeni :)
Ezt még nem láttam,de olyan oldalt már láttam ,ami papírt is ad (persze gondolom hazánkban nem ismernék el..)
Én anno még ezzel szemeztem,de ez inkább festéses.Tetszett a felépítése.
Meg olvastam még erről a jobb agyféltekés cuccról.Nemtudom,hogy ebből mennyi parasztvakítás,bár részben logikusan hangzik.
Tulajdonképpen addig lesz nehéz amíg tényleg megtanulok rajzolni,mert most sajnos a legegyszerűbb dolgokat sem tudom még olyan középszint sem lerajzolni,viszont remélem,hogyha átveszem lépésről lépésre ezen az oldalakon található leckéket,akkor legalább megtudok tanulni annyira rajzolni,hogy élvezzem is,és ne csak firkák legyenek összevissza a könyvemben füzetemben. És akkor majd lehet unalmas órákon(tanórákon persze) gyakorolnom.
A jpobbagyféltekéstzől ne várd, hogy megtanulsz rajzolni. Megtanusz dolgokat, amik hasznosak lehetnek, ha rajzolsz, de nem szabad kizárólag arra támaszkodni. Akik elvégzik, tudnak ugyan képről másolni, de a rajzaik tele vannak arányhibákkal, síkban maradnak, és nem tudom, hogy maguktól továbbra is mennyire fognak tudni rajzolni. Ehhez inkább az akadémiai rajztanulást ajánlom. Barcsayt és Szunyoghyt.
Mutatsz rajzot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!