Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyenek lettek a rajzaim?...

Milyenek lettek a rajzaim? Őszintén

Figyelt kérdés

Nem rég tettem fel egy kérdést: "Milyen lett a rajzom címmel", melyben egy olyan rajzot mutattam, amit képről rajzoltam le. Azt mondták sokan, hogy jó, és próbáljak meg saját elgondolás szerint alkotni valamit. Nos ez meg is valósult:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 9. 10:21
1 2
 1/20 anonim válasza:
fhúú nekem tetszenek, mert egyediek és megvan a saját stílusod, és szerintem ez a fontos!! engem is érdekel a rajzolás szóval valamelyest kritikus nézőnek számítok. szóval a világa nagyon megragadott!!!!! Gratulálok!!! :)
2012. ápr. 9. 10:31
 2/20 anonim ***** válasza:
irigyellek, hogy ilyen szépen tudsz rajzolni.
2012. ápr. 9. 10:37
 3/20 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm szépen. Örülök, ha tetszenek :)
2012. ápr. 9. 11:08
 4/20 Tóth Bulcsú ***** válasza:

Bárcsak én tudnék így rajzolni!

De miért ilyen elvont és szomorú képeket rajzolsz csak? :(

2012. ápr. 9. 11:37
 5/20 A kérdező kommentje:
Ezek állnak a legközelebb a lelki állapotomhoz, de vannak vidámabbak is.
2012. ápr. 9. 11:59
 6/20 A kérdező kommentje:
Csak úgy mondom nem csak a graffiti létezik... És am 14 éves vagyok, és bármilyen hihetetlen felvettek rajz szakra ;-) picim a graffiti nekem túl utcai. És ne szólj le, csakmert én inkább ilyeneket szeretek rajzolni. De azért köszi a kritikát. Kösz, pusz
2012. ápr. 9. 18:40
 7/20 anonim válasza:
44%
A rajz szakkörön csak vered a nyálad ők meg rád ló szart nem tanulsz graffitis pályafutásom alatt 2x többet tanultam mind a retek szakkörön. ja meg utcai he he kis gyerek nőjél fel fogj egy kannát és alkoss olyat ja hogy nem megy művészethez művésznek kell lenned bocs. Ezzel nem leszel. Inkább tanulj rendesen vonalakat rajzolni ajánlom az alapokat tudod: háromszög kocka.. És ajánlom hogy egyszer is ki próbáld életedben a graffitit csak egyszer te meg a kanna meg a fal ;) aztán alkoss.
2012. ápr. 9. 18:46
 8/20 A kérdező kommentje:
Bocsi. De te milyen szakkörről beszélsz? Engem egy jó gimnázium rajz szakára vettek fel -.-"
2012. ápr. 9. 18:54
 9/20 anonim válasza:
TE ÍRTAD HOGY SZAKKÖRE TE NAGYON GYÖKÉR.. Fú b*zd most hagyd abba a "rajzolást" és tölts ki egy két szövegértést. Hülye gyerek. Mindegy többet nem írok van jobb dolgom is de még valami: azzal hogy fel vettek oda nem leszel keményebb tudás nélkül tudást szerezni nem lehet és ilyen helyen nem hiszem hogy te fúú mekkora "művész leszel" szánalom.
2012. ápr. 9. 18:57
 10/20 A kérdező kommentje:

itt van nézd meg mit írtam:

A kérdező kommentje:

Csak úgy mondom nem csak a graffiti létezik... És am 14 éves vagyok, és bármilyen hihetetlen felvettek rajz szakra ;-) picim a graffiti nekem túl utcai. És ne szólj le, csakmert én inkább ilyeneket szeretek rajzolni. De azért köszi a kritikát. Kösz, pusz

ez volt szó szerint. itt én nem látom a szakkört -.-""

2012. ápr. 9. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!