Tudtok rajz alkotótábort nyárra?
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 00:08
1/5 anonim válasza:
Én a Zebegényibe Szőnyi körbe jártam mindig.
Hány éves vagy?
2/5 A kérdező kommentje:
24.te?:)
2012. márc. 28. 01:05
3/5 anonim válasza:
23.
Kb 3-4 évet jártam oda nyaranta. Régebben 4 hetes tábor volt, most már azt hiszem 3 hetes. A rajz tanár Szunyoghi András, nagyon kedves és inspiráló tanár.
Maga a vidék is magával ragadó, szép a Duna kanyar. A szállás helyben van, kis faházakban, azt kicsit nyominak ítéltem mindnig is, de megvan a maga hangulata.
Naponta kétszer 4 óra rajz van. Van ott még festős és szobrász kurzus is, meg át lehet hallgatni.
Remek embereket lehet megismerni, szoktak lenni előadások.
Mivel foglalkozol? Csak hobbi szinten rajzolsz?
4/5 anonim válasza:
Szeretnék menni megint 1-2 hétre, csak most már szüleimet nem akarom lehúzni, a saját keresetem meg még nem olyan nagy.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszike!! :)))
2012. márc. 28. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!