Milyen drágább festéket vettél azért, mert a gyengébb minőségűnek a színe is más volt? (azonos márkán belül)
Kadmiumokat válassz! Az a legjobb, csak ne nyalogatsd mert mérgező
Akrilból és MASTERt használok, de sokan amsterdamot, igazából mindegy. Lourve az gáz, de azzal is lehet biztos festeni...
Ha szereted a fedőfehéret, a hideget akkor titánfehér, ha nem érdekel akkor cinkfehér.
A legnormálisabb sárga innen a "primary yellow" de ha mást akarsz válassz mást, ez az alap aminek lennie kell!
Kell Carmine, meg ennek a párja az ultramarinkék, de más kékeket is vegyél mert ez fehérrel vagy feketével keverve igencsak szürke, a poroszkékkel egyedül vigyázz az nagyon robban kevés festék is kiégetheti az egész képet odahúzza a tekintetet nagyon különleges szín. Van aki a Cobaltot szereti van aki a Phtalot, szerintem inkább legyen mindkettő. Zöldet én nem szoktam venni mert kikeverem inkább:) [link]
Köszi! Louvre nekem se jön be. Ferrariom van főleg,de nagyon csomósodik. Néztem még W&N Gallery szériát is,annak szerintem szép színei vannak és nem csomósodik úgy,de kicsivel drágább.
W&N-ból kadmium sárgát vettem,az tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!