Egy Ady novellat elemeznetek nekem?
Figyelt kérdés
mindegy melyiket csak valaki reszletesen leirna nekem az egyik novellajanak az elemzeset.surgos lenni lecci aki tud az segitsen!2012. márc. 18. 19:18
11/25 A kérdező kommentje:
te ki vagy?mer ugy csinlasz mintha ismernel:)
2012. márc. 18. 21:03
12/25 anonim válasza:
Olyan valaki vagyok akiről úgy érzed ismer, ez nem lehet véletlen, valamiféle kapcsolatot jelent kettőnk közt. Megfigyelted már, hogy a számodra fontos embereket mikor megismerted úgy érezted, mintha ismernének téged? Miért lenne ez kivétel?
13/25 A kérdező kommentje:
na ha mar ien joba lettunk igazan elemezhetnel nekem egy ady noevllat:D
2012. márc. 18. 21:20
14/25 anonim válasza:
21:20
Ravasz, de előbb garanciát akarok látni a csókra :DDD
15/25 A kérdező kommentje:
es megis hogyan Mr. Nem Tudom ki?:D
2012. márc. 18. 21:26
17/25 A kérdező kommentje:
hat akkor vmi infot mondhatnal magadrol
2012. márc. 18. 21:29
19/25 anonim válasza:
egy kérdés :D honnét tudod h a csaj nen bün ronda? :D
mek.niif.hu/00500/00588/html/
itt találsz ha még nem késő :D
20/25 anonim válasza:
16:41
Pár üzenetváltás után hirtelen nem válaszolt, szóval vagy nagyon szép vagy nagyon nem. A poén az egészben, hogy nem is olyan vagyok, mint amilyennek mutatom magam, de nem baj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!