Mi a véleményed a furry stílusról, s annak rajzairól?
2012. febr. 17. 11:36
1/4 anonim válasza:
Ugyan az, ami itt volt (mivel az írásod alapján ezt is te kérdezted). Mindegy melyiket írtam én, bár ki tudod találni a százalékból, mert ugyanazt írta le mindenki.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete..
2/4 anonim válasza:
Látod, mondtam én, hogy ezt a témát csak te hozod fel. :)
3/4 anonim válasza:
én sokat rajzolok furrykat :3 de szerintem amiket linkeltél azok inkább anthrok ._.
4/4 anonim válasza:
Nos a Furry művészek jelentős része általában valóságtol enyhén elszakdó helyszineket szituáciokat s lellki (de megnem történt)élényeiket rajzolják le, evvel is kifejezzvén, hogy mennyire vágynak bizonyos dolgokra.
Mások pedig saját életüket (s többnyire, valós helyszineket, eseményeket) rajzolnak le saját (fursona) karaktereikkel megéllvén azt ;-)
----
Én szoktam, ilyet is olyat is ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!