Mi a véleményetek a scene stílusról? Elítélendő?
Az emo egyik új fajtája, főként az extrémségről és arról szól, hogy merj más lenni és ha valaki kifejezi a nem tetszését, fogadd el és ne hagyd hogy befolyásoljon
Milyennek tartjátok?
Ismertek scene stílust követőket?
És miért ítélik el az emo lányokat és fiúkat?
Nehéz felfogni hogy csak egy sztereotípia az hogy MINDEN kiemelem, MINDEN emo követő vágja magát..
Miért???
Hiszen az emonak is vannak különféle ágai, és nem kell magad vágni ahhoz hogy emo életérzést tudd követni...
Hiszen a Hardosok ők mély depresszióban szenvednek, és legkisebb problémájuk hogy emonak tartod őket vagy nem, hiszen nem követik a stílust csak annyira kivannak akadva hogy nincs kedvük színeket hordani és ennyi...
Nem értem
Deee komolyan nem értem...
Szerintem cool, én bírom a scene csajokat. Legalább különlegesek... meg úgy ált. az emos csajok jól néznek ki.
14f
szerintem a scene csajok jobbak mint a közönséges emósok.
dusabb színviláguk van.
nem csak fekete, meg fehér(néhol).
szal szerintem faya
17 f
Én nem itélek el semmit és senkit. Csak nem értem miért jó bekategorizálni mindenkit, aki szines ruhákba vagy éppen feketékbe jár. -.-
Azt untam meg, hogy mindenkire rásütnek egy stilust. -.-
Semmi bajom vele egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!