Anakin Skywalker-nek nem is tudni, hogy ki volt az apja?
Qui-Gon Jinn az 1. részben megkérdezte Anakin anyját, hogy ki volt az apja, erre Shmi azt monda, nem volt neki. Qui-Gon erről azt feltételezte, hogy Annie-t a midikloriánok nemzették, mivel a midiklorián szintje még Yoda mesterénél is magasabb volt. Ez annyit jelent, hogy Anakin apja maga volt az Erő. És tuti, hogy az erő volt az apja, mert Vindu mester (őneki ugye van ilyen képessége) látta ezt (A Shitek bosszúja, könyvben van ez leírva).
A filmek voltak előbb, méghozzá az elsőnek elkészített a most 4. résznek nevezett volt ;)
Véleményem szerin a 3. részben Palpatine elmondja neki, hogy ki az apja.
Erre szeretnék kérni egy kis megerősítést!
I. rész:
- Kiderül, hogy Anakinnak nincs édesapja és hogy 20.000 felett van a Midiklorian szintje
- Ebből lekövetkeztetik, hogy a Midiklorianok nemzették
- Windu mester látja az erejével, hogy tényleg így történt
III. rész:
- Palpatine mesél Anakinnak a Sith oldal ereiről
- Elmeséli, hogy egyszer volt egy Sith nagyúr, aki a semmiből nemzett gyereket a Midiklorianok segítségével
- A Sith nagyúr Palpatine, azaz Darth Sidius mestere volt, Darth Plagueis
Ebből nekem az jött le, főleg miután láttam Anakin arckifejezését, hogy a nem vér szerinti édesapja, akinek köszönheti az életét, egy Sith nagyúr volt, Darth Plagueis.
Véleményeket kérek erre a következtetésre, de szerintem nagyon ésszerű.
Üdv: Bandi
Egy eléggé régi kérdés, de nem tudtam megállni, hogy ne írjak ide.
Bandinak valahol igaza van.
De szerintem nem Darth Plagueis az apja, hanem Sidius. Sidius Anakinnak azt is elmeséli, hogy a mester átadta a tanítványának, vagyis Sidiusnak minden tudását mielőtt Sidius megölte volna, ergó. Sidius is már birtokában volt a midikloriánok általi életadásnak.
Sidious nem lehet az apja, de még Plagueis se.
Max. a teremtője.
Igen, ez a megfelelő szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!