Szerintetek ez jó rajz? (anime, kép lent)
2012. jan. 9. 18:43
1/12 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy. Látom benne azt a hülye japán képregénystílust. Tölts fel többet, hogy látni lehessen mire vagy képes.
2/12 A kérdező kommentje:
15 fiú ez az első
2012. jan. 9. 19:15
3/12 anonim válasza:
Semmi formaérzék, semmi kreativitás. Rengeteget kell gyakorolnod ahhoz, hogy fejlődj. Nem elég biztosak a kezeid, a vonalak össze-vissza futnak, mintha nem is irányítanád őket.
4/12 anonim válasza:
Gyerekem szerintem elmehetnél vm rajz iskolába .... bár nem érné meg a pénzt ... hagyd ezt a rajzolást szerintem jo ?... a hugod szerintem sokkal jobban rajzol !!!
5/12 anonim válasza:
Fantasztikus! A vonalak egyenessége ... a szinezés .. REMEK!! és az elöbbi komentek elmehetnek egy melegebb éghajlatra mert ez jo ! Irj privibe ! Megveszem 5ft ért ......
6/12 anonim válasza:
És hol van a szemgolyója a csajnak? És mit csinál a kezeivel?
1. lecke: Ha egy képen cselekmény van, az nem futhat ki a rajzlapról.
Tudom én, hogy nehéz kézfejet rajzolni és így oldottad meg, de gyakorold.
Fejezd be a rajzot és utána mutasd meg újra.
7/12 anonim válasza:
ha 6éves lennél akkor jó lenne :D én jobban rajzolok ;) gyakorolj leheth lesz belőled valami ;)
8/12 anonim válasza:
nem. és aki csak animéket rajzol, az soha nem is fogja megtanulni. de már ezerszer leírták.
9/12 anonim válasza:
Nem olyan eget verően rossz, de kissé aránytalan.
A keze a testéhez képest túl vékony és túl hosszú.
A testhez mért arányban még így oldalra nyújtva kis kifért volna a teljes kéz.
A szemgolyót is hiányolom, attól még hogy anime, van szemgolyójuk, ha pl. vak, azt akkor is ábrázolják egy halvány szemgolyóval.
10/12 anonim válasza:
Bocsi, de miért vannak polip kezei?*.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!