Ha írtam egy könyvet, akkor azt hova vigyem el, hogy kiadják ESETLEG?
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy ez hogy működik,de gondolom,hogy mindenféle összecsapott írományt nem adnak ki..2012. jan. 4. 15:09
1/3 anonim válasza:
kiadókat bombázz a kézirattal. Ha tetszik nekik kiadják. A bevétel jelentős része náluk marad, de terjesztik, neked ingyen van. Vagy magánkiadás, pl könyvmuhely.hu ezesetben te fizeted a kinyomtatást, te terjeszted, de minden haszon a tiéd.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen ! :)
2012. jan. 4. 15:35
3/3 anonim válasza:
Ha csak az a célod, hogy olvassák, akkor elküldheted a Magyar Elektronikus Könyvtárnak is (nem feltétel, hogy előtte megjelenjen nyomtatásban):
Én már két művet tetettem fel eddig, ráadásul nem saját műveket, hanem az ismerőseim megbízásából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!