Van tehetségem a rajzolához?
Én egy 13 éves lány vagyok aki imád rajzolni, de kételkedik a műveiben. :/
Ha kételkedel az a legjobb :D Tudod, hogy van hova fejlődni bőven, de azt is tudod, hogy jobb vagy az átlagnál. Mondjuk ne bízd el magad, hogy tudsz rajzolni, vagy hasonlók mert csúnyán pofára esel mint én 14-15 évesen mikor felvettek egy ilyen "művészképző" középsuliba-mondjuk hallottam már másoktól is hasonló helyzeteket.
Szépen rajzol, van karakter érzéked. Technikailag vannak benne hibák bőven, mint az előbb említett maszatolás. A kompozíciód lecsúszik, vagy kicsi. Sok helyen használsz kontúrt, teljesen fölöslegesen még vonalkarakterek sincsenek benne.
Tehetséges vagy szerintem. A képről másolásról meg csak annyit, hogy nem felesleges, én is onnan kezdtem, valahol folytattam is, a lényeg hogy ne nagyon szokj rá, kérj meg embereket, hogy álljanak modellt, vagy krokizz-vázlatolj- a buszon töltő vagy csőtollal amit nem tudsz visszatörölni, maszatolni és kénytelen vagy vonalkaraktert adni a rajzodnak.
Ja és nem akarok beleugatni, hogy mit csinálj de ne animézz x"D Vagy legalább is ne tapadj rá a rajzolásukra mert hálátlan dolog.
Ha gondolod itt vannak az én munkáim is, talán tanulhatsz belőlük amiket mondtam: [link]
Bár az én munkáim is elég közhelyesek,meg gyakran hibásak... :\
Sok sikert a továbbiakban! Kösz, hogy meghallgattál.
Zőőd kééz ha segítettem. :)
elég jók ezek 13évesen :D sokat fogsz fejlődni még szerintem! én is így rajzoltam annak idején, és mostanra én is fejlődtem ahhoz képest elég sokat..(most 17 vagyok)
Ha ezt nem tanultad, akkor a véredben van, tehát fogsz fejlődni magadtól is, akkor is ha nem gyakorlod nagyon, de ha gyakorlod akkor mégtöbbet!:)
Az eddigi hozzászólásokkal egyet értek én is, és sok sikert!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!