1/6 anonim válasza:
"Egy 176 éves hegedűritkaságot felejtett egy zenésztanuló a buszon felejtett Philadelphiában." a röhögéstől nem bírtam továbbolvasni XDD
2/6 anonim válasza:
En meg azon rogogtem a legnagyobbat, hogy milyen ertelmetlen az elso mondat. Origotol nem is varnek tobbet.
Egyebkent holnap majd az lesz a legujabb nagy hir, hogy hoax az egesz, kinai fake hegedu volt vegul is.
3/6 anonim válasza:
176 éves? Már éppen időszerű volt lecserélni azt az ócskaságot......:)
4/6 A kérdező kommentje:
Azért az ellenértékével tudnék mit kezdeni. Kb. egy nap alatt elkölteném :)
2011. dec. 24. 16:08
6/6 anonim válasza:
Én igen (sajnálom)...én is hegedülök, és volt olyan, hogy leraktam egyszer a hegedűmet valahova (áruházban), és elfelejtettem, és ott maradt. Szerencsére, mikor visszamentem, még ott volt.(szerintem a magyar emberek nagy része nem ismer fel egy "kocka"formájú hegedűtokban egy hegedűt) Az enyém persze nem ilyen drága volt. De ha valaki fáradt, megeshet az ilyen. Nem járhat- kelhet úgy az utcán, hogy "Jaj, mi lesz, ha ellopják tőlem...vagy elhagyom.", mert akkor még az utcára sem menne ki. Az neki a munkaeszköze volt. Matematikusnak a számológépe, és a körzője az, csak ugye az sokkal olcsóbb, és azt is elhagyhatják. Valószínűleg ez neki volt a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!