Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A gép vagy én vagyok béna?...

A gép vagy én vagyok béna? FÉNYKÉPEZÉS

Figyelt kérdés

van egy Canon SX Power SHot 110-em.

9 megapixeles és nem bővíthető objektívekkel

mindenem a fényképezés de nagyon zajosak a képek, a vaku nem mávészi hanem idióta "vallatólámpa" hatást ad.

[link]

ilyen képeket szeretnék csinálni és nemsokára fogok kapni egy profi Canont vagy egy Nikont meg ahhoz objektíveket, állványt, vakukat. ugye ezekkel jobbakat fogok tudni csinálni mint most?

ja és töltenék fel ide képeket csak félek hogy amiket magamról csináltam felismernének stb..

szóval aki jártas ebben a témában írhatna priviben és annak küldök képeket véleményezésre..

mert csak az anyukámnak tudom megmutatni ő meg kb ilyen véleményeket mond (ezeket nem én csináltam, de ha én csináltam volna)

[link] jaj ne viccelj már, a fél feje kilóg a képből

[link] jaj hát a ruhája egybeolvad a háttérrel

[link] a haja tisztára eltakarja az arcát, milyen kép már ez?

csak az ilyen erőltetett képekről van jó véleménye (jaj kitűnő fények, jól látszik az arca stb)

[link]

[link]

és lehet hogy nem jók a képeim és anyukámnak jogosan vannak idióta beszólásai, de aki jártas az lécci írjon, hadd küldjek képeket.

2011. nov. 27. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig gyönyörűek azok a képek, amiket mutattál, és sokkal eredetibbek, mint egy sima tablókép, ami az anyukádnak tetsző képekre példa.

Szerintem ne foglalkozz vele, hanem azt csináld, ami neked tetszik, és ami a te stílusod!

2011. nov. 27. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Illetve még annyi, hogy a legelsővel talán az az apró bajom lenne, hogy eléggé csillog az orra, ami akár direkt is lehetett persze, de nekem ez egy ici-picit ront az összképen, de amúgy nagyon jó az is!
2011. nov. 27. 20:04
 3/3 anonim válasza:

ÁLLJ!

Mielőtt profi vakukra költenétek alaphelyzetben félmilliót, (min.3 db. vaku) plusz a fényformálók (méhsejt, softbox, ernyők) egyéb alkatrészek (derítőlapok, állványok), hátterek, stb... gondold végig, van-e erre helyed? Egy komplett stúdióra van szükséged, ha ilyesmit akarsz készíteni.

Inkább vegyél egy jobb gépet, FIX gyújtótávolságú obisorral, kis telét a portrékhoz, egy 35-ös obit, na meg nagylátószöget is.

Aztán szerezz modellt (erre vannak lehetőségek) bérelj stúdiót (ez 3000- 7000 Ft/óra kb, ami soknak tűnik, de változó, hogy milyen a stúdió felszerelése, stb. A kis géped nem alkalmas portrézásra, mindenképpen jobb kell.

Írj priviben ha érdekelnek részletek. Én kb. 10 éve foglalkozom fotózással, bár nem profi szinten.

2011. nov. 27. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!