Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek is tök átlagosak...

Szerintetek is tök átlagosak ezek a képek?

Figyelt kérdés

Egyik haverom mondta hogy nézem meg ezt a blogot ( [link] meg,hogy legyek "tag" meg minden sz*r aztán látom,hogy ezek a képek tökre átlagosak. nincs bene semi fantázia,olyan szinten átlagos hogy nem értme miért csinált ezeknek blogot. ilyet bárki tud,söt jobban is...ezek elégg laposak... na erre meg a haverom lecseszet hogy azért ennyire ne horgyam le mert é egyáltalán nem fotozok. de akkor is ezekben semmi fantázia nincs,ilyet ha akarnék tudnék csinálni. nektek mi a véleményetek??

14/f

2011. nov. 5. 11:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Neked meg a helyesíráshoz nincs tehetséged. :p

Tudsz mutatni saját képeket?

2011. nov. 5. 15:21
 12/21 A kérdező kommentje:
irtam hogy én nem fotozok.
2011. nov. 5. 15:27
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Akkor pedig fogd be a pofád.
2011. nov. 5. 15:56
 14/21 anonim válasza:
Attol, hogy valaki nem fotozik, attol meg lehet az a velemenye, hogy ezek a kepek teljesen atlagosak! En se fotozok, de meg tudom kulonboztetni a muveszi kepeket, a jo kepeket az atlagosaktol.
2011. nov. 5. 16:02
 15/21 anonim válasza:
70%

Nem tudom,hogy kinek a haverja vagy és,hogy jutott el hozzád a blogom linkje,mindenesetre köszi az ingyenreklámot.

Sz*rok a képeim? Rendben,oké. Neked ez a véleményed meg még pár kommentelőnek,ahogy látom. De ugye azt te sem gondolod komolyan,hogy pont egy 14 évesen aligha írni tudó fiú véleményére adok. Meg még fene tudja kiére,aki névtelenül és ki tudja mennyi fotótudással értékeli a képeimet.

Komolyan probléma a vízjel...? Jó: Ha van egy sz*r bringád,akkor azt nem láncolod le,mielőtt bemész a boltba? Nem mondom magamról,hogy profi fotós vagyok,eszembe sem jut,de valamiért volt már olyan fotós (!) szakmával rendelkező ismerősöm,aki elismerte pár képemet. Ja és ez a "Sokan azt hiszik,hogyha valakinek van egy jó gépe már komoly fotós..." hozzászólás: ezzel egyet értek,és ha jobban megnézed a blogom,leírom benne. ;) És amúgy vicces,hogy azt hitted,hogy van egy jó gépem,amikor egy vén kis örökölttel próbálok alkotni. Én tiszteletben tartom mások véleményét,akár negatív,akár pozitív de csak akkor,hogyha normálisan és jól tudja indokolni. Kedves kérdező, átlagosak a képeim,jó. És miben nyilvánul meg? Légy szíves mutass még ilyen stílusú képeket és a sajátjaidból is küldj párat... Ha ez megtörtént,akkor szívesen beszélgetek veled a fotózásról. És a helyesírásról...

*blog tulaj. *

2011. nov. 5. 16:53
 16/21 A kérdező kommentje:
Hagyá má,majd neked fogok keresgélni. mondtam már hogy én NEM fotozok. meg mi bajod van a helyesírásomal? 14 vagyok b_zd meg mit akarsz hogy irjak? de nyugi amjd én is csinálok képeket teloval és sokkal jobb lesz mint a tieid.
2011. nov. 5. 18:10
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
szánalmas egy kisfiú vagy valószínűleg szánalmas kis élettel :) nem mondom, hogy nincsenek átlagos képek a repertoárban, de van egy-két nagyonis szép darab, ahol rendben van a kompozíció, a színek, minden. szállj le a magas lóról, mert az eddigiekből ítélve nem sok mindenre verheted magad. néha borzasztóan elkeserít generációm mérhetetlen bárgyúsága. menj és nézd a tahó világot.
2011. nov. 6. 10:52
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én képzőművészettel foglalkozom és mikor megláttam a képeket először akkor annyira megfogott mind, de komolyan nekem kifejezetten tetszik és amúgy a nevét azért teszi rá, hogy ne lopják el. Szerintem tehetséges a fotós és biztos be fog futni. Kérdező te pedig kicsit sem értesz ehhez és 14 évesen csak féltékenykedni tudsz arra, hogy valaki jobb nálad.
2011. nov. 6. 18:19
 19/21 anonim ***** válasza:
nekem tetszenek ezek a képek
2011. nov. 9. 17:32
 20/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek a képek..:) én örülnék ha ilyen képeket tudnék csinálni..:/ szval grat(Y):D
2011. nov. 11. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!