Debrecen városában vagy Nyíregyháza városában kinél lehet tanúlni zenét?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék elkezdeni hangszeren játszani. Ha tudtok iskolát ahol az alapokra szert tehetek, kérlek írjatok. Más lehetőség is érdekel.2011. okt. 16. 21:31
1/3 anonim válasza:
Tanulni rövid u. Bocs, általában nem szoktam nyelvészkedni, de most ezt nem hagyhattam ki :-)
2/3 A kérdező kommentje:
Anyád szeret? Nem szoktam megkérdezni, de szerintem kihagyhatott volna egyetlen éjszakát a ribi, bár aki non-stop nyitva van, az mindig nyitva van és ugye milyen rossz, hogy csak téged tartott 9 hónapig bezárva, de lehet, hogy voltak látogatóid, ne is szomorkodj miatta, de a hosszú út na azt jól eltaláltad. Biztos szöget vert a fejedbe.
2011. nov. 23. 18:10
3/3 anonim válasza:
Kérdező, te nem vagy normális. Az első válaszoló totál korrekt stílusban jegyezte meg, hogy elírtad, egy nyelvtannácitól sokkal keményebbet kaptál volna. Ezek után te meg anyázod? Remélem ezek után értelmes választ senkitől sem kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!