A kép főszereplője mintha a Másnaposok c. filmből lépett volna elő: "Durva lehetett a buli.. de miért vagyok a szántóföld közepén? Mi történt?? Hol a ruhám???"
Amúgy tényleg csak annyi az egyetlen probléma, hogy aránytalan. Nekem nem elég aránytalan ahhoz, hogy groteszk legyen, és nem elég arányos ahhoz, hogy emberi. De a technikád nagyon jó és érdekes, igazából, amit nem tudnak megtanítani Neked, azt tudod, amit meg tudnak tanítani, azt pedig, ha akarod, akkor tudni fogod:)
Nem tudom, mi volt a célod, de gondolom, szándékos mindennemű torzítás. Viszont még így vannak súlyos hibák, amiket a szürrealista látásmóddal próbáltál kompenzálni. Csak egy kérdés, honnan jön a fény?
Egyszer amúgy szívesen megnézték tőled egy realista képet is, hogy tudjam, a festményeidben mi az, ami szándékos, és mi az, ami hiba. Viszont annyira művészebb vagy másoknál, hogy van mondanivalója a képnek.
Nekem tetszik, és pont azért, mert groteszk. Nem kell ragaszkodni mindig szabályokhoz. Néha ki kell törni a megszokottból. Persze ezt akkor mondom, ha tényleg direkt festetted ilyenre az alakot.
Sosem fogtok tudni olyan képet mutatni, amire legalább egy ember ne mondaná, hogy "nem tetszik". Ilyen a művészet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!