Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A művészek véleményetek...

A művészek véleményetek szerint valóban különc, bonyolult lelkű emberek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 22:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezett tulajdonságok nem jellemzőek, azaz bárki lehet ilyen.

Ha azt kellene megmondani, mik a főbb tulajdonságaik, amik elválasztják őket a nem művészektől, elég nehéz feladat lenne.

Talán azt mondanám, tudnak valamit, amit az átlagember nem. Nem úgy tudna, mint a tudósok. Át tudnak adni hangulatot, érzést, valami olyant, amitől rádöbbensz, hogy jé, én erre eddig nem gondoltam. Ha megnézel egy festményt, és nem érzel semmit, vagy a festmény nem annyira jó, vagy nem érted. Daliban nem az a különleges, hogy kiválóan rajzol, hanem az, hogy képi eszközökkel döbbenti rá az embereket a világ groteszk voltára. Hogy ezenkívül még mit tett, az részben bárki tulajdonsága lehet, részben üzlet (szerette a pénzt, jobban mint az átlag).

A nagyon jó művészt a közepesen jótól nem az különbözteti meg, hogy jobban tud hegedülni, hanem az, hogy több embert fog meg és jobban (ezt köznapian onnan veszed észre, hogy az előbbi előadására sokan nem sajnálnak igen nagy összegeket fizetni, az utóbbira igen. - most nem a divatesetekről beszélek)

2011. okt. 3. 11:34
 22/24 A kérdező kommentje:
Én azért azt gondolom, hogy vannak bizonyos művészeket jellemző tulajdonságok.
2011. okt. 4. 12:15
 23/24 anonim ***** válasza:
Persze hogy vannak minden művész szétszort és szeleburdi meg mindig mindent összekevernek félreértenek elfelejtenek...
2011. okt. 5. 17:59
 24/24 A kérdező kommentje:
ezzel mondjuk egyáltalán nem értek egyet
2011. okt. 5. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!