Honnan tudhatom, hogy igazi tehetség vagyok-e, vagy csak profiul begyakoroltam a rajzolást?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy szépen rajzolok, meg hogy van tehetségem. Kiskoromban jártam rajztanfolyamra, és a tanár azt mondta, hogy nekem már nincs mit mutatni, tanítani már(koromhoz képest). Viszont ugt érzem, ezt biztos azért mondta csak, hogy kedveskedjen szüleimnek. Szerintem egyáltalán nincs tehetségem, mert nem megy minden "simán"... Mert ha van tehetségem, akkor simán kellene hogy menjen, nem? Hogy bármit le tudjak rajzolni. Lagalábbis ilyen kritikát is kaptam.2011. szept. 7. 13:42
11/11 A kérdező kommentje:
Ugy gondolom, hogy igen.
2011. szept. 8. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!