Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ez alapján tűrhetően rajzolok?...

Ez alapján tűrhetően rajzolok? ( kép)

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek?

[link]

Élőben jobban néz ki, fos a szkenner :/

2011. aug. 28. 13:54
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

hát már istenbocsá' a kritikus szemeknek. de szerintem aki a Hoocy-t fikázza az vagy nagyon irigy, vagy ismer egy olyan embert aki egy géniusz. amúgy szívesen megnéznék 15-16 éves gyerektől jobb rajzokat. ezek a rajzok majd meg szólalnak!

A kedves kérdező kisasszony sem reménytelen. tényleg nem az. vannak abban a rajzban szép dolgok. :D gyakorolj még! minden nap, minden nap rajzolni kell! :D esetleg iskoládban vagy valamerre rajzszakkör? a könyv sem rossz ötlet de azért szerintem jobb, hogyha feletted van egy hozzáértő ember aki elmagyarázz megmutatja a technikát és kijavítja a javítani valót. vagy esetleg ha a rajztanárodnak szólnál, hogy rajzolgatsz otthon is megmutathatnád neki a rajzaidat hátha tud pár tanácsot adni. sok szerencsét és kitartást ;D

2011. aug. 28. 21:46
 22/26 anonim ***** válasza:
keep calm, drága leány, de azért jólesik hogy még itt is akad egy jóakaróm. :D (ez az istenbocsá' annyira rád vall, hogy 1000 közül kiválasztanálak. :D)
2011. aug. 28. 22:12
 23/26 anonim válasza:
hátlebuktam :'D amúgy még annyit. hogy attól hogy valaki rajzal foglalkozik nem művész. a művésszé válásnak van egy folyamata. egy utcai portrérajzoló munkái lehetnek tökéletesek de ő nem művész egy lakberendező munkái is lehetnek csodálatosak de ő sem művész. attól hogy valaki rajzol meg zenél attól még nem lesz művész. arra be kell érni :D persze nem kötelező művésznek lenni. az sajnos taníthatatlan. de ha rajzolni szeretnél hobbiból vagy ha tényleg mérnökként szeretnél tovább tanulni (ami amúgy egy csodás szakma!!!) akkor a rajzolás tanulható részére lesz szükséged!! és ez tényleg csak kitartás és akaraterő kérdése :D
2011. aug. 29. 17:05
 24/26 anonim ***** válasza:
64%

Miért van az, hogy valaki kikéri egy csomó ismeretlen ember véleményét a rajzairól, amiről maga is tudja, h nem nagy szám, majd fel van háborodva, ha a névtelen emberek őszintén közlik vele, h nem jó?

Ha nem akarsz ezzel komolyabban foglalkozni, ami látszik is a rajzaidon, akkor minek keresed hozzá a megerősítéseket, meg a lakiusok "úú, de rohadt jól rajzolsz"-át? Ha meg ez érdekel, és foglalkoznál vele, akkor miért pont itt várod a megváltást?

Semmiképp sem értem. Aki rossz, az fog kapni hideget-meleget, leginkább hideget. Aki meg olyan jó, h biztos nem fikázza le őt senki, az nem itt fog véleményeztetni.

Szerintem.

2011. aug. 30. 07:42
 25/26 A kérdező kommentje:
Utolsónak: már ne is haragudj, de attól, hogy kikérem mások véleményét az nem azt jelenti, hogy aszerint fogok élni. Kikértem megmondták jólvan. tojok rá. Az építő jellegűeket elraktározom, a többi meg ott rohad meg :) Ja, és szerintem a rajzaim egész jók. Sose mondtam, hogy nem nagy számok. Ha lehet ne beszélj a nevemben. Nekem az összes rajzom tetszik, mert tudom azt amit te NEM: hogy honnan indultam, milyen szintről és rövid idő alatt felhoztam egész jó szintre. Nem vágyok a "úúúúú de jóóóó" féle kritikákra. Amikor valaki ilyet mond a rajzomra mindig megkérem, hogy fogalmazzon meg rendes véleményt, mondja el mit gondol róla őszintén. Nem is ismersz. Ne beszélj a nevemben, ne ítélkezz felettem. Üdv.
2011. szept. 6. 19:47
 26/26 anonim ***** válasza:
73%

:)

1)Nem beszéltem a nevedben. Leírtam a véleményem.

2)Tény, hogy szó szerint nem ezt írtad, hogy nem nagy számok, de: "tűrhetően rajzolok? élőben sokkal jobb ám...", "Először is NEM vagyok művész. Tudom, hogy hibás, valszeg a nagyobb művészek rajzai is kezdetben hibásak voltak..." és sorolhatnám, idézhetném. Ezek alapján továbbra is tartom, hogy tudod, hogy nem nagy szám ez a rajz.

3) Megkérdezted, hogy rajzolsz, válaszoltak rá. Ha úgy kérdezed, hogy rajzolhatnál jobban, valószínű több építő kritikát kaptál volna. Így véleményeket kaptál.

4) Én is magamtól jutottam el oda, ahova, véletlen úgy hozta a sors, hogy pont grafikát tanulok. Tudom, hogy honnan hova lehet eljutni, ebben meg neked nem kell kioktatni:)

Ha neked ennyire tetszik, akkor rajzolgass saját boldogságodra, egészségedre, ez dícséretes. Ha viszont már mások véleményét kéred egy névtelen-arctalan laikus kérdezz-felelek oldalon, akkor szokd az őszinteséget is.

2011. szept. 6. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!