Ez alapján tűrhetően rajzolok? ( kép)
hát már istenbocsá' a kritikus szemeknek. de szerintem aki a Hoocy-t fikázza az vagy nagyon irigy, vagy ismer egy olyan embert aki egy géniusz. amúgy szívesen megnéznék 15-16 éves gyerektől jobb rajzokat. ezek a rajzok majd meg szólalnak!
A kedves kérdező kisasszony sem reménytelen. tényleg nem az. vannak abban a rajzban szép dolgok. :D gyakorolj még! minden nap, minden nap rajzolni kell! :D esetleg iskoládban vagy valamerre rajzszakkör? a könyv sem rossz ötlet de azért szerintem jobb, hogyha feletted van egy hozzáértő ember aki elmagyarázz megmutatja a technikát és kijavítja a javítani valót. vagy esetleg ha a rajztanárodnak szólnál, hogy rajzolgatsz otthon is megmutathatnád neki a rajzaidat hátha tud pár tanácsot adni. sok szerencsét és kitartást ;D
Miért van az, hogy valaki kikéri egy csomó ismeretlen ember véleményét a rajzairól, amiről maga is tudja, h nem nagy szám, majd fel van háborodva, ha a névtelen emberek őszintén közlik vele, h nem jó?
Ha nem akarsz ezzel komolyabban foglalkozni, ami látszik is a rajzaidon, akkor minek keresed hozzá a megerősítéseket, meg a lakiusok "úú, de rohadt jól rajzolsz"-át? Ha meg ez érdekel, és foglalkoznál vele, akkor miért pont itt várod a megváltást?
Semmiképp sem értem. Aki rossz, az fog kapni hideget-meleget, leginkább hideget. Aki meg olyan jó, h biztos nem fikázza le őt senki, az nem itt fog véleményeztetni.
Szerintem.
:)
1)Nem beszéltem a nevedben. Leírtam a véleményem.
2)Tény, hogy szó szerint nem ezt írtad, hogy nem nagy számok, de: "tűrhetően rajzolok? élőben sokkal jobb ám...", "Először is NEM vagyok művész. Tudom, hogy hibás, valszeg a nagyobb művészek rajzai is kezdetben hibásak voltak..." és sorolhatnám, idézhetném. Ezek alapján továbbra is tartom, hogy tudod, hogy nem nagy szám ez a rajz.
3) Megkérdezted, hogy rajzolsz, válaszoltak rá. Ha úgy kérdezed, hogy rajzolhatnál jobban, valószínű több építő kritikát kaptál volna. Így véleményeket kaptál.
4) Én is magamtól jutottam el oda, ahova, véletlen úgy hozta a sors, hogy pont grafikát tanulok. Tudom, hogy honnan hova lehet eljutni, ebben meg neked nem kell kioktatni:)
Ha neked ennyire tetszik, akkor rajzolgass saját boldogságodra, egészségedre, ez dícséretes. Ha viszont már mások véleményét kéred egy névtelen-arctalan laikus kérdezz-felelek oldalon, akkor szokd az őszinteséget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!