Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ez alapján tűrhetően rajzolok?...

Ez alapján tűrhetően rajzolok? ( kép)

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek?

[link]

Élőben jobban néz ki, fos a szkenner :/

2011. aug. 28. 13:54
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Pedig az a rajz amit belinkeltél nagyon gyönyörű lett :) mondtam, hogy nem vagyok profi rajzos. Nem születhet mindenki kifinomult rajztudással sorry :)
2011. aug. 28. 18:10
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem foglalkozott életében sose rajzzal, az kezdetleges nagyon. Nem sértésből de te is ebbe a kategóriába tartozol.

Nincs minden veszve egyébként mert:

- Nagyon jó a kompozíciód-ami ritkán sikerül jól átlagban az embereknél.

- Végül is formailag nem rosszak a rajzaid

- érzékenyen tónusozol, legalább is valamennyire plasztikusan

Jó lesz ez. Másolj sokat,olvass könyveket(pl: gene franks ceruzarajz lépésről lépésre című könyvét), érdeklődj. De főleg azt csináld amit szeretsz. Bár először érdemes csendélettel foglalkoznod, főleg a perspektíva részeivel.

A tónusaid gyengécskék, gyakorold :)

Az ilyen marhákkal meg ne foglalkozz, ne bosszankodj miattuk.

Sok sikert és hajrá! Zöld-kezet ha segítettem :))

u.i.: volt az a rajz amit 15 éves csaj csinált. abba semmi extra nincs,mutattak már ebbe a korosztályban jobbat is.

2011. aug. 28. 18:17
 13/26 anonim ***** válasza:
én ismerem a csajt. :D
2011. aug. 28. 18:18
 14/26 anonim ***** válasza:
[link] ő az. :D
2011. aug. 28. 18:19
 15/26 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:19-nak

ismerem én is, de azért ennyitől nem ájulok el. ő komolyabban foglalkozik a témával, kicsit többtől esnék össze. de azért nem rossz,sőt!

2011. aug. 28. 18:21
 16/26 anonim ***** válasza:
heló, Hoocy vagyok, köszönöm az ingyen reklámot kedves ismerőseimnek, de nem bánnám ha hozzájárulásom nélkül nem hivatkoznának semmilyen közösségi portálon lévő profilomra, mert kezdem gyk-celebnek érezni magam. :D (Egyébként mostmár nagyon érdekel, ismerőseim köréből kik lógnak gyakorikérdéseken, szóval fel is fedhetnék kilétüket. :D) a 14:13asnak üzenem hogy szívesen megnézném a rajzait ha ilyen könnyelműen osztja a kultúrált "tanácsait", a kérdezőnek meg köszönöm az elismerést, szerintem nem reménytelen ez a rajzolás dolog, szóval kitartás.
2011. aug. 28. 18:59
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az okítást és a jótanácsokat! Kedves Hoocy! Micsoda véletlen, épp a műveidet nézegetem :) Szerintem eszméletlen jól rajzolsz. Az a baj a mai felfogással, hogy ha nem úgy rajzolsz hogy ne lehessen eldönteni ez fénykép vagy nem, akkor az "okosok" megmondják, hogy szar vagy. Attól függetlenül, hogy valaki már látott jobbat is a 15 éves korosztályban, nem azt jelenti, hogy 15 évesen mindenki egyformán rajzol. Sajna a családomban senki nem rajzol/t csak én, tehát nem örökölhettem. Én örülök neki, hogy a kopírpapíros másolástol eljutottam arra a szintre, hogy létre tudok hozni a papíron valami olyat, ami tőlem származik. akárhányszor rajzolok a lelkemből is beleteszek egy kis darabkát. Attól, hogy kikérem más véleményét és aszerint ilyen hibás, meg olyan sz*r, attól lehet, hogy nekem igenis tetszik. Örülök, hogy fejlődtem :)
2011. aug. 28. 19:25
 18/26 anonim ***** válasza:
46%
Nem kell művésznek lenned ahhoz, hogy tudj rajzolni. Egy csomóan tudnak rajzolni, mégse művészek. A Barcsay könyv meg nem hülyeség.
2011. aug. 28. 19:28
 19/26 anonim ***** válasza:
köszönöm a kedves szavakat, túlzásokba ne essünk. :D lényeg a lényeg, keep on drawin' jó lesz az, csak kitartás kell :D
2011. aug. 28. 19:30
 20/26 anonim ***** válasza:

na ugyanezt én is lerajzoltam [link]

csak már nagyon régen,drago art-ról szedted? :D

[link]

am jók a rajzaid :)

2011. aug. 28. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!