Ezek a rajzok, miért sikeresek, népszerűbbek a többi rajzomnál?
Van pár rajz, ami kicsit több érdeklődést mutat a környezetemben. Szeretném megkérdezni a véleményeteket, hogy ez miért van így? Mit csináltam "jobban" mint máskor. Úgy gondolom,voltak már jobb munkáim is, még is ezt emelik ki a legjobban. Továbbá arra is kíváncsi lennék, hogy mik azok a pontok ahol nagyot, vagy kicsit hibáztam.
És akkor a munkák, amiket jobbnak találnak:
Azok a rajzok ami az én részem felől,sokkal jobbak:D .:
15/F
"De azért jóval jobban rajzolsz a többieknél igaz?": szubjektív. :D mindenkinek más jön be aszt hiszem, vannak az osztályba akiknek tetszik nagyon a rajzuk, és vannak kevésbé jók. A többiek szerint Top 10, felvételin is ott szerepeltem.
"Tényleg gyönyörű. Nem értem miért de nem szabad mondani senkinek, hogy tehetséges meg hasonlók, nekem is csak bólogatnak ha jó. És mit tervezel hova mész majd," : Egó zavarja a legtöbb embert. :S Én 9.-be ugy mentem hogy mindenki beszólt hogy ne legyek egoista, azóta már más a véleményem. :D Ha valakit agyon dicsérsz egoista lesz, és nem akar tovább fejlődni, vagy azt hiszi h ó jó vagy nem tudom. ilyesmik
Am MOME-re tervezem majd, tervezőgrafikára. De az még messze van,megváltozhat a véleményem-így is csak a honlapról ítéltem meg a sulit- :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!