Szerintetek sablonlevél? Kapott már valaki ilyen levelet?
Az egyik novellám elküldtem a novum kiadónak, és ez a válasz érkezett:
"...Első benyomás alapján nagyon ígéretesnek tűnik.
Azonban, hogy ténylegesen, kiadói szemmel megítélhessük művét, a pontos belső vizsgálathoz szükségünk lenne egy teljes - legalább 60,000 karakter terjedelmű - kéziratra, melynek beküldésére ezúton szeretnénk megkérni."
"...Máris örömmel gondolunk lehetséges együttműködésünkre!"
Szia!
Szerintem ne keseredj el rajta, azonban tényleg sablonlevélnek tűnik. Nyilvánvalóan látni akarják a teljes művet mielőtt kiadják. Én ezért is adom ki először a könyvemet a saját pénzemen, utána megyek majd kiadóhoz.
Ha nem haragszol meg, megkérdezhetem milyen könyv ez? Esetleg beleolvashatnék? Tudsz nekem e-mailt küldeni. Megköszönném, kíváncsi vagyok. :)
kedves első!
küldtem egy részletet priviben a novellából, remélem tetszeni fog :)
Szia,
az első vagyok.
Hát én nem pont ilyesmire gondoltam, de elnézve a mai könyveket ezt is simán kiadhatják szerintem! (mármint nem rossz, csak ebből a részletből alapot véve túlzottan szexista, de nem olvastam a többit szóval nem tudom)
sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!