Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Leírnád a kedvenc idézeted?

Leírnád a kedvenc idézeted?

Figyelt kérdés

Egy nagyon kedves családtagomnak szeretnék párat összegyűjteni.

Olyat írj,aminek van mondanivalója és neked nagyon tetszik.

Mindegy szerelem,szeretet,remény,bármilyen témában:)

Tudom,hogy sok ezzel foglalkozó oldal van,de hátha jobbakat tudtok,már sokat átnéztem és nem találtam kedvemrevalót.

2011. aug. 3. 22:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon sok kedves idézetem van, annyi, hogy igazából nem is nagyon tudnék kiválasztani egyet. De Márai Sándor idézetei nagyon szépek:

"Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát. Bátorság, csaknem hősiesség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú, fél a bukástól. Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a másiknak, elárulja titkát. Azt a szomorú, emberi titkot, hogy szüksége van gyengédségre, nem tud meglenni nélküle."

"Lásd, szimatold a csodát, ott, ahol éppen van. Mindig a közelben van. Legtöbbször oly közel, annyira a kezed ügyében, hogy egy életen át eszedbe sem jut kinyújtani utána a kezed."

"Szívünk lebeszélhető. Rá sosem."

"Menj nyugatra. És ne feledd soha, hogy keletről jöttél."

Stb... :)

2011. aug. 3. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

"God is my favourite fictional character."

" Nem az a kurv@, aki árulja magát,

hanem aki megveteti veled a drága bundát,

aztán este azt mondja, fáj a feje"

"A férfi házassággal fizet a sz3xért, a nő sz3xszel a házasságért."

kb ennyi

2011. aug. 3. 23:09
 13/14 anonim ***** válasza:

"Minél jobban ritkulnak a szavak, annál jobban sűrűsödik az igazság; s a végső lényeg a hallgatás táján van, csak abba fér bele."

Ottlik Géza

2011. aug. 3. 23:14
 14/14 A kérdező kommentje:
ezek mind-mind nagyon szépek,humorosak!köszönöm nektek!:)
2011. aug. 3. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!