Leírnád a kedvenc idézeted?
Egy nagyon kedves családtagomnak szeretnék párat összegyűjteni.
Olyat írj,aminek van mondanivalója és neked nagyon tetszik.
Mindegy szerelem,szeretet,remény,bármilyen témában:)
Tudom,hogy sok ezzel foglalkozó oldal van,de hátha jobbakat tudtok,már sokat átnéztem és nem találtam kedvemrevalót.
Nekem nagyon sok kedves idézetem van, annyi, hogy igazából nem is nagyon tudnék kiválasztani egyet. De Márai Sándor idézetei nagyon szépek:
"Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát. Bátorság, csaknem hősiesség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú, fél a bukástól. Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a másiknak, elárulja titkát. Azt a szomorú, emberi titkot, hogy szüksége van gyengédségre, nem tud meglenni nélküle."
"Lásd, szimatold a csodát, ott, ahol éppen van. Mindig a közelben van. Legtöbbször oly közel, annyira a kezed ügyében, hogy egy életen át eszedbe sem jut kinyújtani utána a kezed."
"Szívünk lebeszélhető. Rá sosem."
"Menj nyugatra. És ne feledd soha, hogy keletről jöttél."
Stb... :)
"God is my favourite fictional character."
" Nem az a kurv@, aki árulja magát,
hanem aki megveteti veled a drága bundát,
aztán este azt mondja, fáj a feje"
"A férfi házassággal fizet a sz3xért, a nő sz3xszel a házasságért."
kb ennyi
"Minél jobban ritkulnak a szavak, annál jobban sűrűsödik az igazság; s a végső lényeg a hallgatás táján van, csak abba fér bele."
Ottlik Géza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!