Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit fotózzak? (Kérdésed. )

Mit fotózzak? (Kérdésed. )

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék,de nem tudom hogy mit.Fotóztam már szőnyegtől kezdve mindent ami a lakásban van.SEGÍTSÉG!!
2011. júl. 23. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
elég fos idő van, de sztem a természet még így is tartogat jó témákat.
2011. júl. 23. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Napraforgót! Pont most virágzik!:) Én is fotóztam, csak kibicikliztem a város szélére és rá is találtam a napraforgóföldre:) Igaz, én vidéki vagyok...
2011. júl. 23. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Én sportkocsikat szoktam lencsevégre kapni az utca forgatagában.
2011. júl. 23. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Járj nyitott szemmel! Rengeteg minden van, amit fotózni lehet. Erre magadtól kell rájönnöd, bocs.
2011. júl. 23. 19:23
 5/7 anonim válasza:
hát pl ha látsz valami vicceset azt fotózd le.nálunk pl 2 utcával lejjebbvan egy trabi amin olyan grafika van h egerek mászkálnak meg hülyülnek ilyen sajtdarabokkal...:Dmeg fozózd le az esőcseppeket ahogyan lefolynak v megállnak a virágon,levélen stb...sok szerencsét!:D
2011. júl. 23. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem!:)

Persze csak ha fiatal ferfi vagy!;)

2011. júl. 23. 20:51
 7/7 anonim válasza:
Én is beállnék egy jó pasinak modellnek, bár nem vagyok túl magas... :( :)...SZerintem apróságokat. Én pl ma felmásztam egy padlásra és ott készítettem képeket...fény-árnyék, természet, méhecskék, virágok, színek, csendélet...utcai látkép...emberek, épületek, kerítések, ablakok, kertek, asztfalt, esti fények, rohanó világ...stb...soha nem lehet kifogyni a témából!!!
2011. júl. 25. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!