Ha készíthetnél egy filmet a saját belátásod szerint, miről szólna?
jaj nekem hosszabb válaszom van :) mert már dédelgettem ilyen gondolatot.
Lenne egy fiatal felnőtt lány. egyszerű. mármint külsőre. haját fújja szél egy domb tetején a naplementében. kezet nyújt valakinek és szívből mosolyog.
Határozott gondolatok és világnézet birtokolna. Nem harsány, talán magányos, alázatos, ugyanakkor nem hódolna be semminek. Kihagynám a közhelyes párbeszédeket és sablonos helyzeteket. Talán "nem is szólna semmiről" a film, csak egy szeletet mutatna valamiről, amit megfogalmazni sem lehet. nem a megszokott társadalomról szólna, ők csak a közeg. A zene nagyon fontos lenne. A nagy mondanivaló valami ilyesmi lenne: Aki erős, megteheti hogy nem számítana mi veszi körül, nem ítélkezik, nem másra figyel. belül érzi hogy minden rendben.
Különleges kameraállások, tompa napsugárfények, néha dübörgő zaj, és képekben megmutatkozó ellentétek jelenének meg.
,,túlválaszoltam" a kérdést? bocsánat, hát én ilyesmire gondoltam :)))
A gyerekkoromról.
Kezdő snitt: vaksötétben ziháló kisgyerek résen beszűrődő fény. Kintről hangok: ne engedd még ki! Ne félj nem csinál többet ilyent!Majd hírtelen kivágódik az ajtó, szemlélő ekkor döbben csak rá hogy egy füstölő belsejében járunk. Kis kölök ajtón kilépve kap két marha nagy fülest...
Én utalnék dolgokra.
Egy szórakozott srácról szólna,aki mindíg mindenhonnan elkésik,mindent elfelejt,de mag van a magához való nem akármilyen esze,és kissé hiszékeny is de idővel ezt kinőné. És rajta keresztül hívnám fel a figyelmet a dolgokra...de ez inkább sorozat lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!