Mi jut eszetekbe, ha meglátjátok ezt a képet?
Figyelt kérdés
Akármi. Amit legelőször éreztek, azt írjátok le! Nagyon kíváncsi vagyok rá.
Előre is köszönöm!
2011. júl. 3. 16:31
22/28 anonim válasza:
Ha van már 18 éves, akkor az orális szex.
Ha nincs, akkor a hülye szülők, akik engedik a kölyöknek, hogy fesse a haját.
23/28 anonim válasza:
Én megvetést és némi haragot látok rajta. Meg durci. Szerintem anyukája nem engedte el bulizni, és most ott puffog a lépcsőház előtt. Anyja mondja neki hogy ugyan már, de ő játssza az eszét tovább. Nekem ez jutott eszembe, de ez nem mérvadó, elég beteg az agyam:D
24/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szerintem semmi durci nincs benne. Utolsó előtti, na neked van beteg agyad.
2011. júl. 8. 12:56
25/28 anonim válasza:
gondolataiba merül, csodálkozik a világon :)
26/28 anonim válasza:
egyértelműen szomorú. és nekem az ugrott be először hogy felnéz az égre és azon tűnődik hogy van e isten vagy nincs, és segítségre szomjazik a csaj.
27/28 Zzé válasza:
Szóval azt keresed, hogy mi a véleményük az embereknek rólad. Miért nem ezt írod? Önigazolást gyűjtesz illetve nagyobb önbizalmat keresel...
28/28 A kérdező kommentje:
Miért kérnék véleményt magamról? A képet találtam ,és gondoltam, megkérdezem, mit gondolnak az emberek róla. Már akkor tudtam ,hogy mindenki mást fog írni.
2011. júl. 10. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!