Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan lehet kiteljesíteni a...

Hogyan lehet kiteljesíteni a művészi hajlamot?

Figyelt kérdés
Érzem magamban a művészi hajlamot. Gyerekkorom óta másként látom a világot, mint az átlag és fogékony vagyok az ilyen dolgokra. Verseket szoktam írni, viszont sokszor megesik, hogy nem érzem azt az ingert, hogy írnom kéne, csak tengődök az ürességben és nem tudok gondolni semmire. Van valami módszer, hogy meginduljon a vízözön?
2011. júl. 1. 18:06
 1/4 anonim válasza:

Én is írtam verseket, novellákat... aztán egyszer elmúlt az ihlet. Még próbálkoztam egy ideig, de ihlet nélkül erőltetettek lettek a verseim, így abbahagytam. Most rajzolok, és ebben teljes mértékben ki tudom adni magamból a bennem szunnyadó érzéseket, gondolatokat, világszemléletet... :)

Próbálkozz a művészet más fajtájával is. ;)

2011. júl. 1. 18:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Így lukadtam ki íz íráshoz.:) Szeretek és eszembe is jutnak dolgok, de nem lesznek komplett egészek. Semmiért nem hagynám abba.:)
2011. júl. 1. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell akarni. Van, hogy hetekig nem írok semmit, aztán hirtelen egy héten többet is. Havi néhány az átleg nálam pl. Szerintem az a legjobb benne, hogy egyszer csak előjön. Vagy esetleg, találhatnál valamit, ami mindig feltüzel - egy zeneszám, egy vers, vagy hasonló.
2011. júl. 1. 23:21
 4/4 anonim válasza:

Én is eleinte novellákat írtam,pozitív visszajelzésekkel..aztán kis életstílus változtatás és nem jött az ihlet.

Talán egy újabb apró variálás valami újat hozna. :)

Jelenleg festek, 10-12 órákat ülök egy elkészülendő kép felett. Teljes mértékben ki tudom élni művészi hajlamaimat. :)

2011. júl. 4. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!